A nyolcadik utas: a Halál

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Alien
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1979
Játékidő:
117 perc
imdb_icon értékelés:
8.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Sigourney Weaver (Ripley), Ian Holm (Ash), John Hurt (Kane), Tom Skerritt (Dallas), Veronica Cartwright (Lambert), Yaphet Kotto (Parker), Harry Dean Stanton (Brett), Bolaji Badejo (Alien), Helen Horton (Mother (voice)), Helen Horton (Mother)
Megtekintések:
1,508 (1,113)
Leírás:
A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane (John Hurt) arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley (Sigourney Weaver) azonban nem törődik bele a halálba...

Hozzászólások

2020-02-05 14:37:41 - makyati 1 A videa-s link nem a legjobb felbontasu. Van helyette MZ/X feltoltos, HD felbontasu feliratos videa-s link. Neki az osszes Alien resz megvan HD felbontasban. Persze csak ha erdekel valakit.

2020-02-05 14:10:37 - makyati Jogos az eszrevetel. Szinte mindegyik hasonloan bovitett filmhez, letezik Magyar felirat. Nagyjabol fel-egy ora alatt lehet raegetni a filmre, es akkor mindenki boldog.

2019-01-19 10:05:45 - Dredd9511 2 Esetleg ha már olyan filmet rakt9k fel amiben a kimaradt jelenetek nem lettek szinkronizálva akkor oda rakjatok már égetett Magyar feliratot vagy fel se rakjátok mert élvezhetetlen hogy váltakozik a hangsáv.