Mint macska az egérrel

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Cat Run
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Bill Krebb:
Helen Bingham:
Rendező:
Bingham's Mom:
Sean Moody:
Branko Jakovic:
Mrs. Jakovic:
Dexter:
Bob Razwell:
Carver:
Catalina Rona:
Elpido Rona:
Grushenka:
Anthony Hester:
Julian Simms:
Stephanie:
Blas Rona:
Shelton:
Szereplők:
Christopher McDonald (Bill Krebb), Janet McTeer (Helen Bingham), Tony Curran (Sean Moody), Branko Djuric (Branko Jakovic), D.L. Hughley (Dexter), Gordan Kicic (Bob Razwell), Karel Roden (Carver), Paz Vega (Catalina Rona), Albert Pérez (Elpido Rona), Jelena Gavrilovic (Grushenka), Scott Mechlowicz (Anthony Hester), Radik Golovkov (Ryder), Alphonso McAuley (Julian Simms), Michelle Lombardo (Stephanie), Caleb Vela (Blas Rona (as Caleb Vela Poquet))
Megtekintések:
1,038 (651)
Leírás:
Catalina, a gyönyörü örömlány szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, amit az egyik szenátor követ el egy titkos rendezvényen. A botrány elkerülése végett Carver, a biztonsági főnök minden lánnyal végez, egyedül Cat szökik meg. Szökés közben belefut Anthonyba és barátjába, Julianba, akik épp nyomozóirodát nyitnak. A lány segítségére sietnek, akire időközben ráküldik a rettegett bérgyilkosnőt, Helen Binghamet, az egykor MI6-ügynököt. Helen könyörtelenül profi, aki kifogástalan nevelést kapott kínzásból és mindig befejezi a munkát. Az indulatok akkor szabadulnak csak el igazán, amikor Helen rájön, hogy közben egy másik bérgyilkost is mozgósítottak, akinek viszont Helen likvidálása a feladata.

Elérhető megtekintő linkek: 34

Hozzászólások

2021-09-28 19:26:47 - fonix1 Csak csendben megjegyezném ez a film sehol se Dvd minőségű csak R5-ös ugyanis régóta szeretném tényleges dvd minőségbe leszedni de a hang mindegyiken mindenhol csak mozis!!!