Testcsere

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Xchange
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2001
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
5.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Stephen Baldwin (Clone #1), Kyle MacLachlan (Fisk), Andreas Apergis (Chan), Lisa Bronwyn Moore (Glowacki 2), Pascale Bussières (Madeleine Renard), Emma Campbell (Ralpha), Kim Coates (Toffler), Larry Day (Walt Simons), Scot Denton (Eisner Scott), Sean Devine (Rix), Frank Fontaine (Detective Moore), Jayne Heitmeyer (Proponia), Judah Katz (Lister), Janet Kidder (Alison De Waay), Arnold Pinnock (Dickerson), Charles Edwin Powell (Quayle Scott), Tom Rack (Mr. Finerman), Amy Sloan (Glowacki 1)
Megtekintések:
684
Leírás:
Nincs több idõ, Nincs több test, A nem túl távoli jövõben a biotechnologia elér arra a szintre amikor az emberek tudatát gond nélkül lehet az egyik testbõl egy másik testbe átvinni, akár a föld másik oldalára is. Nagy távolságú utazások helyett és "speciális" élmények megszerzésére egyaránt használja szinte mindenki. Az eljárás neve TestCsere. Terroristák egy csoportja meggyilkolja egy hatalmas cég vezetõjét, akinek fia veszi át a cég irányítását. A cég egyik emberét Stefan Toffler-t TestCsere révén juttatják el San Franciscóba, hogy ott segítségére legyen az újdonsült vezérigazgatónak. A számításokba azonban hiba csúszik, és miközben Toffler egy idegen testben végzi dolgát, az õ testét a terroristák vezetõje veszi birtokba. Toffler-nek hamarosan menekülnie kell, és kénytelen egy harmadik testbe költözni. Az igazi baj azonban akkor kezdõdik amikor kiderül, hogy az új test már csak két napig marad életben. Vagy idõben megtalálja testét vagy meghal!

Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2022-10-05 17:04:46 - atag 1 Borzalmas, S kategóriás film, Senkinek Sem... általános iskolai tornaórával vetekedő akciójelenetek, borzalmas zene, tehetségtelen színészek. Soroljam még? :D
A feltöltés persze megérdemel egy köszönetet, de ezért kár volt dolgozni.