Vissza a jövőbe 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Back to the Future Part II
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1989
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Kategória:
Marty McFly:
Jennifer:
Dr. Emmett Brown:
Lorraine:
Video Game Boy:
Match:
Készítők:
Rendező:
Whitey:
Biff Tannen:
Skinhead:
'Michael Jackson' Vide:
'Ayatollah Khomeini' V:
'Ronald Reagan' Video :
Strickland:
Spike:
George McFly:
Szereplők:
Michael J. Fox (Marlene McFly), Michael J. Fox (Marty McFly), Michael J. Fox (Marty McFly / Marty McFly Jr. / Marlene McFly), Michael J. Fox (Marty McFly Jr.), Elisabeth Shue (Jennifer), Christopher Lloyd (Doctor Emmett Brown), Christopher Lloyd (Dr. Emmett Brown), Lea Thompson (Lorraine), Billy Zane (Match), Tom Wilson (Biff Tannen), Tom Wilson (Biff Tannen / Griff), Tom Wilson (Griff), J.J. Cohen (Skinhead), E'Casanova ('Michael Jackson' Video Waiter (as E. Casanova Evans)), E'Casanova ('Michael Jackson' Video Waiter), Charles Fleischer (Terry), Charles Gherardi ('Ayatollah Khomeini' Video Waiter), Jay Koch ('Ronald Reagan' Video Waiter), Ricky Dean Logan (Data), Casey Siemaszko (3-D), James Tolkan (Strickland), Jeffrey Weissman (George McFly)
Megtekintések:
2,088 (1,021)
Leírás:
Marty és Doki 2015-ben tett lélegzetelállító utazása úgy tűnik, megoldotta a McFly család néhány jövőbeni problémáját. Amikor azonban visszatérnek a jelenbe, hamarosan rá kell jönniük, hogy valaki fenekestül felforgatta az időt és rémséges körülményeket teremtett az 1985-ös Hill Valley-ben. Az egyetlen remény: megint visszautazni 1955-be, ahol meg kell állítani Biffet, a család esküdt ellenségét.

Elérhető megtekintő linkek: 53

Hozzászólások

2022-08-07 20:20:42 - GaborGabor Még mindig az a véleményem, mint az első résznél is írtam kb. Ez a 3 rész a mai kor hiper-szuper számítógépes trükkjeit is kenterbe veri valahol. Megszégyenítóen jók a jelenetek. Ezekben a filmekben még volt élet, voltak jelenetek es azokból az arcokon is látható döbbenet, vagy épp harag, meglepetés stb. Olyan "valódinak" tűnt. Ezzel szemben egy mai filmet ha néz az ember... már más lett a fontos..

2022-08-07 16:19:21 - GaborGabor Álomkeltő alfaritmusgenerátor :D :D Sírok. Na most, hogy ez felvéssem ide, meg kellett állítanom a filmet, mert elfelejtem felírni :D