Monos

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Buscador de Oro:
Pitufo:
Rendező:
Patagrande:
Perro:
Bum Bum:
Mensajero:
Szereplők:
Julianne Nicholson (Doctora), Julianne Nicholson (Doctora Sara Watson), Jorge Román (Buscador de Oro), Deiby Rueda (Pitufo), Deiby Rueda (Pitufo - Smurf (as Deibi Rueda)), Deiby Rueda (Pitufo - Smurf), Julián Giraldo (Lobo), Julián Giraldo (Lobo - Wolf), Moises Arias (Patagrande (as Moisés Arias)), Moises Arias (Patagrande - Bigfoot (as Moisés Arias)), Valeria Diana Solomonoff (Periodista (as Valeria Solomonoff)), Laura Castrillón (Sueca), Laura Castrillón (Sueca - Swede), Sofia Buenaventura (Rambo), Julian Giraldo (Lobo - Wolf (as Julián Giraldo)), Karen Quintero (Leidi), Karen Quintero (Leidi - Lady), Paul Cubides (Perro), Paul Cubides (Perro - Dog), Sneider Castro (Boom Boom), Sneider Castro (Bum Bum), Sneider Castro (Bum Bum - Boom Boom), Wilson Salazar (Mensajero)
Megtekintések:
4,357 (2,152)
Leírás:
(Majmok) Egy távoli hegyvidéken, valahol Latin-Amerikában, egy kamaszokból álló fegyveres különítmény – Rambo, Törpe, Répa, Hosszúláb, Farkas, Lady és Bumbum – azt a parancsot kapja a Szervezettől, hogy egy külföldi túszt (Julianne Nicholson) és egy fejős tehenet tartsanak életben. A frontvonalak gyors mozgása nyomán azonban könnyűnek hitt, paradicsomi küldetésük pokoljárásba fordul, és nemcsak a feladat teljesítése, de az életük is veszélybe sodródik. Alejandro Landes (Porfirio, Cocalero) harmadik nagyjátékfilmje a kolumbiai polgárháború borzalmait idézi meg a kamaszok szemszögéből. Az üdítő cameo alakításokat – mint Julianne Nicholsoné, vagy a Hannah Montanából ismert Moisés Ariasé -, a parádés operatőri munkát (Jasper Wolf), valamint az Oscar-jelölt zeneszerző, Mica Levi experimentális kompozícióit Landesnak sikerült úgy összegyúrnia, hogy ezzel a háborús film műfaji kereteit írta át.

Elérhető megtekintő linkek: 55

Hozzászólások

2020-06-29 17:21:11 - Zsozsi222 1 Akkor ez az én filmem lesz!

2019-11-15 17:07:22 - opensubtitler01 1 Ez igen! Kiváló film. De nem mindenkinek! Ez egy nagyon erős rétegfilm, ha bírod a lassú, elnyújtott, abszurditásba hajló, de drámai, sok helyen groteszk és kissé nihilista filmeket, akkor ez a te filmed. 8/10