Megtévesztve

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
A Woman Deceived
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
87 perc
imdb_icon értékelés:
4.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
David DeLuise (Bill), Brandon Jarrett (Doctor Hollie), Brian Krause (Detective Morrison), Jay Pickett (Travis), Paige Rowland (Lauren), Peter Sherayko (Monte), Ashley Scott (Elizabeth), Laura Pinner (Mrs. Hobbs), Mekenna Melvin (Monica), Ardeshir Radpour (Cowboy), Larry Poole (Cowboy), Alicia James (Flight Attendant), Luke Judy (Tyler), Melissa Martinez (Barbara)
Megtekintések:
1,411
Leírás:
Egy gazdag üzletember életét veszti egy lovastúra közben. Egy évvel később a felesége véletlenül összetalálkozik azzal a férfival, aki elsőnek ért oda a baleset helyszínére. Hamar szerelembe esnek, és a nő bemutatja új párját fiának is, akivel jól kijönnek. Az esküvő után azonban megváltozik a kapcsolatuk és rövidesen kiderül, hogy a férfinak köze volt a nő férjének halálához...

Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2020-08-07 14:07:45 - mrv Már az első percekben a bakik sora: csörög a telefon, felveszi, lerakja, ám 1x sem világít a kijelző.
Nincs annyi esze egyik sofőrnek sem az ilyen fék nélküli jelenetekben, hogy elsőre kézifékkel próbálkozzon, másodikra visszaváltás és motorfék, harmadikra (a szervó esetleges elvesztésével) a gyújtás levételével motorfékezni. Az autó még lejtőn is lassítható ilyen módszerekkel. (Nem automataváltós az autó, mert 2 lábbal 2 pedált nyomott egyszerre, azaz a módszerek használhatóak.) A másik autónál nem is a fékcsövet vágta el, mert az merevebb és folyt volna, inkább talán ABS vezetéket, ami a féket nem befolyásolja, csak vészhelyzetben, viszont a műszerfalon hibajelzésként azonnal látszana...
45 percig nem történik semmi értelmes, így a film fele eleve kihagyható lett volna, elfogáskor semmi ellenállás, az ember kicsit nagyobb befejezésre számít, de hát szimpla tévéfilm és nem thriller, inkább csak bűnügyi.