Halálfutam

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Death Race
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Joan Allen (Hennessey), Jason Statham (Jensen Ames), Benz Antoine (Joe's Navigator), Danny Blanco Hall (Joe's Navigator), Jason Clarke (Ulrich), John Fallon (Neo Nazi), Frederick Koehler (Lists), Robert LaSardo (Grimm), Bruce McFee (Old Timer), Ian McShane (Coach), Christian Paul (Joe's Navigator), Robin Shou (14K), Janaya Stephens (Suzy), Tyrese Gibson (Machine Gun Joe), Jacob Vargas (Gunner), Max Ryan (Pachenko), Justin Mader (Travis Colt), Natalie Martinez (Case)
Megtekintések:
2,208
Leírás:
Egy fegyencekkel teli büntetőintézet arra inspirálta a börtönőröket, hogy könyörtelen szórakozást eszeljenek ki, amely busás hasznot hoz. Adrenalintól fűtött rabok, a televíziós erőszakra éhes nézők világszerte, és egy látványos aréna: ennyi kell csak, és indulhat a Halálfutam. A háromszoros bajnok autóversenyző, Jensen Ames nagymestere a túlélésnek ezen a kietlen vidéken, ami Amerikából lett. Amikor már azt hiszi, hogy jobbra fordul a sorsa, az ex-fegyencet lecsukják egy brutális gyilkosságért, amit nem ő követett el. Rákényszerül, hogy felvegye a legendás sofőr, az elpusztíthatatlannak tűnő közönségkedvenc Frankenstein álarcát, és egy nagyon egyszerű választás elé állítja őt a börtönsziget vezetője: vagy versenyez, vagy megrohad a cellájában. A fémálarc mögé rejtett arcú rab egy eszelős, három napos küzdelem előtt áll. Ames-nek az ország legkeményebb börtönéből jövő leggonoszabb bűnözőket kell legyőznie, hogy elnyerje a díjat: a szabadságot. Ez az elszánt férfi a géppuskákkal, aknavetőkkel és lángszórókkal felturbózott monstre járgányával elpusztít mindent, ami az útjába kerül, hogy diadalmaskodjon a világ legbetegebb extrémsport-versenyében...

Elérhető megtekintő linkek: 31

Hozzászólások

2019-03-12 20:46:36 - Ninja Gyorsan történtek az események.Lehetett volna jobb is.Köszönöm a film feltöltését.Pontozásom 10/7.