Orvlövész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Shooter
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
124 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Bob Lee Swagger:
Colonel Isaac Johnson:
Jack Payne:
Senator Charles F. Meachum:
Russ Turner:
Officer Stanley Timmons:
Senior Agent:
Howard Purnell:
Rendező:
Sarah Fenn:
Attorney General Russert:
Alourdes Galindo:
Nick Memphis:
Michael Sandor:
FBI Director Brandt:
Louis Dobbler:
Underling:
Junior Agent:
Donnie Fenn:
Szereplők:
Mark Wahlberg (Bob Lee Swagger), Danny Glover (Colonel Isaac Johnson), Elias Koteas (Jack Payne), Ned Beatty (Senator Charles F. Meachum), Tate Donovan (Russ Turner), A.C. Peterson (Officer Stanley Timmons (as Alan C. Peterson)), Zak Santiago (Senior Agent), Louis Ferreira (Howard Purnell (as Justin Louis)), Louis Ferreira (Howard Purnell), Kate Mara (Sarah Fenn), Rhona Mitra (Alourdes Galindo), Michael Peña (Nick Memphis), Rade Serbedzija (Michael Sandor (as Rade Sherbedgia)), Rade Serbedzija (Michael Sandor), Jonathan Walker (Louis Dobbler), Michael-Ann Connor (Junior Agent), Lane Garrison (Donnie Fenn)
Megtekintések:
4,109 (2,545)
Leírás:
A akciódús thrillerben Wahlberg Bob Lee Swagger mesterlövészt alakítja, aki korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás áldozata lett. Csalódott amerikai hős, aki elzárkózott a világtól, és egy gyönyörű hegyvidéken él visszavonulva. Ekkor keresi fel az immár nyugdíjas Isaac Johnson ezredes (Danny Glover), és azt állítja, hogy a hazájának azonnal szüksége van rá, mivel az amerikai elnök ellen merénylet készül, amit csak Swagger tud megakadályozni kivételes képességeinek és a nagy hatótávolságú lövedékek terén szerzett tapasztalatainak köszönhetően. Swagger vonakodva ugyan, de beleegyezik, hogy még egyszer utoljára hazája szolgálatába álljon. Nem sejti, hogy a küldetést egy sötét érdekeket szolgáló, kormányközeli kör szervezte meg. Mire Swagger ráébred, hogy becsapták, már késő. Az újságok mind arról írnak, hogy ő kísérelte meg a merényletet az elnök ellen. Könyörtelen embervadászat indul a felkutatására, és csak két ember segítségére számíthat: egyikük egy titokzatos nő (Kate Mara), akit alig ismer, a másik egy újonc FBI-ügynök (Michael Pena), aki az állását kockáztatja érte. Az idő vészesen fogy, és Swaggernek meg kell találnia a valódi merénylőket, mielőtt ők találnának rá. Nemsokára kiderül számára, hogy többről van szó, mint a saját túléléséről, amikor lerántja a leplet egy összeesküvésről, amely az amerikai hatalom szívében gyökerezik.

Elérhető megtekintő linkek: 42

Hozzászólások

2020-12-23 20:50:42 - tigeroy kiváló színészek, nem csalódtam.
jó film köszi a feltöltést!

2020-04-26 14:11:03 - GaborGabor Teljesen okés a film. Egy igazi akció film, ahogy az ember az elvárná túlzások vagy gagyi jelenetek nélkül. 10 es! Koszi a feltöltést!

2019-05-08 23:19:50 - robert69 jó linkek mind