Ház a tónál

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Lake House
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Sandra Bullock (Kate Forster), Keanu Reeves (Alex Wyler), Christopher Plummer (Simon Wyler), Willeke van Ammelrooy (Kate's Mother), Shohreh Aghdashloo (Anna), Mike Bacarella (Mulhern), Scott Elias (Doug), Michael Andrew Gorman (Cove Bartender), Ebon Moss-Bachrach (Henry Wyler), Dylan Walsh (Morgan), Frank Caeti (Cove Patron), Kevin M. Brennan (Waiter), Lynn Collins (Mona), Lori Ann Gerdisch (I.C.U. Nurse), Jennifer Clark (Nurse Practitioner), Jacob D. Dumelle (Patient on Gurney), Aliyah Carr (Girl Patient), Tiffini Funches (Young Nurse)
Megtekintések:
1,623
Leírás:
Kate egy chicagói kórházban vállal állást, ezért megválik a bérelt tóparti háztól. A postaládában üzenet hagy a következő bérlőnek, melyben kéri, hogy az ide érkező leveleit továbbítsa neki. Amikor a következő bérlő, Alex az építész megérkezik, teljesen más kép fogadja. A ház elhanyagolt, sűrűn be van nőve gazzal. Alex elhatározza, hogy rendbe hozza a házat. Egy különös eset arra sarkallja, hogy elővegye Kate levelét és válaszoljon rá. Kiderül, hogy Alex és Kate kétévnyi távolságban él egymástól. Levelezni kezdenek egymással, és kapcsolatuk egyre jobban elmélyül.

Elérhető megtekintő linkek: 38

Hozzászólások

2022-03-08 17:21:56 - dinaodi Ez gyönyörű film, két kedvenc színészem, szépen felépített történet. Volt is meghatódás, pityergés a végén nálam.Köszi

2019-02-08 19:18:25 - Szilvi32 1 10 *