A macskák nem táncolnak

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Cats Don't Dance
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1997
Játékidő:
75 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Rendező:
Szereplők:
Scott Bakula (Danny), Hal Holbrook (Cranston), George Kennedy (L.B. Mammoth), Kathy Najimy (Tillie Hippo), Natalie Cole (Sawyer), Jasmine Guy (Sawyer), Vanessa Theme Ament (Additional Voices), Rene Auberjonois (Flanigan), Mark Dindal (Max), Betty Lou Gerson (Frances), Matthew Herried (Pudge the Penguin), David Johansen (Bus Driver), Don Knotts (T.W. Turtle), Rick Logan (T. W. Turtle), Ashley Peldon (Darla Dimple), John Rhys-Davies (Woolie Mammoth), Lindsay Ridgeway (Darla Dimple), Frank Welker (Farley Wink)
Megtekintések:
220
Leírás:
Danny, a macska imád táncolni és énekelni. Arról álmodik, hogy nagy sztár lesz belőle. Az ambiciózus cicó Hollywood felé veszi az irányt, ám rá kell döbbennie, hogy a stúdiókat a legkevésbé sem érdeklik a macskaálmok. Az ügynöke végül szerez neki egy kis szerepet a gyereksztár Darla filmjében. A vásznon imádnivaló kölyök azonban valójában gyűlöli az állatokat. Danny hamarosan megismerkedik más állatszereplőkkel, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő. Összefognak, hogy megmutassák, mire képesek.

Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2020-01-07 15:20:03 - csigafi 1 Alaptörténet még is aranyos. Rajzfilm a javából. Ez az alkotás még sokáig megállja a helyét a jövő generáció számára is akik szeretik a rajzfilmeket. Bár egy feliratozás nem ártana hozzá de anélkül is élvezhető.