Az erő krónikája

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Chronicle
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
89 perc
imdb_icon értékelés:
7.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Lynita Crofford (Casey's Mom), Michael B. Jordan (Steve Montgomery), Michael Kelly (Richard Detmer), Bo Petersen (Karen Detmer), Grant Powell (Howard), Royston Stoffels (Pharmacist), Patrick John Walton (Park Ranger), Lance Elliot (Police Officer), Dane DeHaan (Andrew Detmer), Adrian Collins (Costly), Ashley Hinshaw (Casey Letter), Anna Wood (Monica), Alex Russell (Matt Garetty), Luke Tyler (Sean), Crystal-Donna Roberts (Samantha), Nicole Bailey (Cala), Rudi Malcolm (Wayne), Armand Aucamp (Austin)
Megtekintések:
3,936
Leírás:
Andrew, Matt és Steve átlagos középiskolások. Mindegyiküknek megvan a maga baja és öröme. Nem tökéletesek, nagy a szájuk, és kicsit esetlenek. Olyanok, mint bármelyikünk. Abban sem különböznek a világ bármely más kamaszától, hogy a legátlagosabb pillanatukat is feljegyzik, közzéteszik. Csak egy különbség van: nekik már nincsenek átlagos pillanataik.Egy éjszakai buli közben ráakadnak egy ismeretlen dologra, ami talán nem is a Földről származik. A felfedezésüket követő nap egyre különösebb képességekre tesznek szert: a távolból mozgatnak tárgyakat, megtanulnak repülni, érzékelik egymás indulatait, és egyre erősebbé válnak. Eleinte nagyon élvezik, ami velük történik, de miközben az új erejüket próbálgatják, fokozatosan kiderül, hogy ami játéknak indult, végül bajt is hozhat. Egyre nagyobb bajokat.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Chronicle.2012.Theatrical.Cut.HUN.BDRiP.x264-ARROW 1.01 GB 2019-05-08
12:10:35
Elérhető megtekintő linkek: 20

Hozzászólások

2020-03-30 21:14:10 - FarkasGanja92 7 Szuper film volt ! Nagyon fontos üzenetet mutat a film. Aki megérti az elgondolkodik mekkora fájdalmakkal kell felnőnie néhány gyermeknek a szülői körülmények miatt, akik aztán a társadalom áldozataivá válnak és lesznek semmivé.

2020-01-18 08:44:05 - dinaodi 5 Nagyon gyengécskére sikeredett film.Köszi a feltöltést

2019-12-20 22:01:17 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést.