Candy

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Geoffrey Rush (Casper), Heath Ledger (Dan), Tom Budge (Schumann), Abbie Cornish (Candy), Noni Hazlehurst (Mrs. Wyatt), Patricia Lemon (Wedding Guest), Tony Martin (Mr. Wyatt), Tim McKenzie (Uncle Rod), Tara Morice (Aunt Katherine), Noel Herriman (Celebrant), Leo Cowan (Mechanic), Holly Austin (Sunglasses Shop Assistant), Cristian Lavin (Little Angelo), Roberto Meza Mont (Jorge), John Lee (Hock Shop Man), Barry Jaggers (Wedding Guest), Maddi Newling (Janey), Craig Moraghan (Washing Machine Dealer)
Megtekintések:
431
Leírás:
Dan költő szeretne lenni, Candy pedig festő; elsöprő, szenvedélyes szerelmük a legnagyobb boldogság szabadságával ajándékozza meg őket. Hogy még teljesebben éljék meg szerelmük és érzékeik szabadságát, a fiú bevezeti a lányt a kábítószerek világába. Candy nem hajlandó szüleire hallgatni, akik szerint Dan egy igazi vesztes, hanem egyre jobban sodródik a fiúval és erősödő drogfüggőségükkel. Nem kell sok idő ahhoz, hogy a heroin legyen az egyetlen motiváció az életükben. Egyre jobban lecsúsznak, és nincsen annyi pénzük, hogy beszerezzék a szükséges adagokat. Először csak pénzt kérnek kölcsön, majd amit tudnak, elzálogosítanak. A lejtőn nincs megállás: a fiú lopni kezd, a lány pedig prostituáltként végzi. De amikor Candy teherbe esik, a két szerelmes a legfájdalmasabb szenvedésnek teszi ki magát, hogy megszabaduljon a heroin fogságától egy jobb élet reményében.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Candy.2006.CUSTOM.HUN.BDRip.x264-DWP 1.73 GB 2017-03-10
04:21:43
Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2019-08-05 21:06:38 - Katina Hát ez... na ja... kb. mint egy ököl a gyomorba. Romantikus helyett inkább "brutális romantikus". Érdemes megnézni.
Köszi!