Super Size Me

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2004
Játékidő:
100 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Morgan Spurlock (Self), Daryl Isaacs (Self - Internal Medicine), Chemeeka Walker (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Dania Abu-Rmaileh (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Amanda Kearsan (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Christian Baucher (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Amelia Giancarlo (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Geoffrey Giancarlo (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Alexandria Morgan (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Chanelle Clarke (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Marisa Danenfield (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Katie Danenfield (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Megan Foley (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Edmand Cardero (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Jay Cohen (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Jonnae Strong (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Audrey Whitfield (Self - Kid of Camp Mt. Laurel), Rachel Whitfield (Self - Kid of Camp Mt. Laurel)
Megtekintések:
812
Leírás:
Egy baljóslatú felmérés szerint az amerikai gyermekek és felnőttek 37 %-a kövér, minden három felnőtt közül kettő túlsúlyos vagy elhízott. Vajon az önkontroll hiányát vagy a gyorséttermi ételeket hibáztathatjuk ezért? Miért olyan kövérek az amerikaiak? A Super Size Me című filmből gunyorosan, hamburgerrel a kézben kaphatjuk meg a magyarázatot - a produkció betekintést nyújt Amerika gyorséttermeinek legális, financiális és fizikai költségeibe. Morgan Spurlock rendező útra kelt, és 20 amerikai városban - beleértve Houstont, Amerika "legkövérebb városát" - készített interjút szakértőkkel. Kifaggatta a szövetségi közegészségügyi szolgálat vezetőjét, a gyermekélelmezésben dolgozó szakácsokat, a törvényhozókat és azokat a hatóságokat, amelyek részt vesznek a kutatásban, hogy véleményeket gyűjtsön a túlzott derékbőségről. Utazása során Spurlock saját magával is kísérletezett, egy hónapon át csak a McDonald's által kínált ételeket ette, s három egyszerű szabályhoz tartotta magát: 1. Nincs válogatás: csak azt eheti, ami ki van rakva a pultra (beleértve a vizet is). 2. Semmi extra adag, hacsak nem ajánlják fel. 3. Nincs kifogás: legalább egyszer meg kellett ennie minden, a menüben szereplő fogást.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Super.Size.Me.2004.DVDRip.Xvid.HunDub-BD 1.38 GB 2023-07-27
08:22:07
Elérhető megtekintő linkek: 11

Hozzászólások

2021-02-01 11:13:16 - Meet2Domain 2 Elgondolkodtató és megdöbbentő. A DVD-n voltak extra rövidfilmek, azok is tartalmaztak mellbevágó dolgokat (sima hasábburi mellé Mekdós téve, és time-lapse felvételen mutatva, hogy melyik, hogyan változik az idővel)
Ez a törvényes maffia azért küzd, hogy a másik tövényes maffia (a gyógyszer, ami nagyobb biznisz, mint a drog, ráadásul legális) minél jobban megélhessen...

2019-08-13 22:08:50 - Katina 2 Nem egy Michael Moore, de érdemes megnézni és körülnézni. (És ez egy 2004-es film, a helyzet meg semmit sem változott.)