Kismamának áll a világ

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Labor Pains
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
4.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Janeane Garofalo (Claire the Vista Host), Keiko Agena (Pregnant Bookstore Woman), Donald V. Allen (Umpire), Jack Axelrod (O'Keefe), Alexandra Barreto (Pretty Woman), Jenni Blong (Pregnant Soccer Mom #1), Creed Bratton (John Abbotts), Shirly Brener (Brittney), Christa Campbell (Brunette), Cheryl Hines (Lisa DePardo), Luke Kirby (Nick Steinwald), Lindsay Lohan (Thea Clayhill), Chris Parnell (Jerry Steinwald), Tracee Ellis Ross (Kristin), Bonnie Somerville (Suzi Cavandish), Aaron Yoo (Miles), Bridgit Mendler (Emma Clayhill), Kevin Covais (Greg)
Megtekintések:
554
Leírás:
Theát (Lindsay Lohan), a szókimondó asszisztenst ki akarja rúgni a főnöke, ezért hirtelen azt hazudja, hogy gyermeket vár és a negyedik hónapban van. Munkahelyi barátnője azonnal a segítségére siet, és az áruház egyik próbababájáról ellopnak egy műhasat. Thea hamarosan rájön, milyen áldott is ez az állapot, mindenki a kedvében jár, ráadásul ideiglenesen kinevezett főnöke, a jóképű Nick (Luke Kirby) kinevezi szerkesztőnek. Annyira belejön a hazugságba, hogy már maga is elhiszi, míg egy nagy partin le nem lepleződik.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Kismamanak.all.a.vilag.2009.BDRip.x264.HuN-BaKeR 844.00 MB 2020-07-14
21:57:48
Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2022-05-11 17:35:50 - Signal Meglepni ugyan nem. viszont szórakoztatni tudó, bárányfelhős, napsütéses, akár kétszer is megnézhetős vígjáték.