A szomszéd

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Arlington Road
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1999
Játékidő:
117 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Tim Robbins (Oliver Lang), Jeff Bridges (Michael Faraday), Joan Cusack (Cheryl Lang), Mason Gamble (Brady Lang), Spencer Treat Clark (Grant Faraday), Stanley Anderson (Dr. Archer Scobee), Naya Castinado (O'Neill - Student), Loyd Catlett (Delivery Man), Darryl Cox (Troopmaster), Hope Davis (Brooke Wolfe), Grant Garrison (Student Kemp), Robert Gossett (FBI Agent Whit Carver), Mary Ashleigh Green (Daphne Lang), Sid Hillman (Phone Technician), Lee Stringer (Orderly), Auden Thornton (Hannah Lang), Jenni Tooley (Ponytail Girl), Viviane Vives (Nurse)
Megtekintések:
1,525
Leírás:
Michael Faraday hivatását tekintve tanár, ami pedig a magánéletét illeti: egyedül neveli gyerekét. Felesége szövetségi nyomozó volt, s életét veszítette egy balul sikerült akció során, amikor rajtaütöttek egy szélsőséges terroristacsoporton. A tragédiába kis híján beleőrült tanárt mind jobban a hatalmába keríti a rettegés, s hajlamos mindenben a bosszúszomjas terroristák kezét látni. Gyanakvása lassacskán a szomszédban lakó baráti házaspár felé fordul, s a legkíméletlenebb eszközöket felhasználva kezd nyomozni utánuk, egyre több gyanús jelet találva.

Elérhető megtekintő linkek: 18

Hozzászólások

2022-05-25 22:44:54 - montsenior10 Ahhoz kétség se fér sajnos hogy nagyon profi módon van kivitelezve a BOSSZU . S ráadásul olyan csavaros fordulatokkal ,hogy ......... ?? .

2021-04-02 12:44:57 - chrissz Azta rohadt!!!! Ez valami agyam eldobom kategóriás!!! Nézzétek meg, mert valami eszméletlen jó film!!! Gondoltam, valami kis gagyinak jó lesz. Hát pont nem. 10 perc után nem tudtam másra figyelni, csak erre a 2 színészre. (Nem igazán voltam jó véleménnyel róluk. Eddig!) Jó a sztori, jók a színészek, nincs felesleges mellékszál, nincs felesleges vér, nincs felesleges jelenet, nincs felesleges sötétség. Az elejétől a végéig lekötött, minden egyes jelenetnek a végén lesz értelme. Szó szerint az első perctől az utolsóig. Érdemes figyelni a profnak az előadását, hogy mit mond, hogy rosszabb félni az ismeretlentől, mint ha neve lenne. Annyira igaz ez még most is. A végére összeáll minden. És megérted, miért kezdődött úgy, ahogy. Nagyon, de nagyon jó sztori!! Semmi felesleges sallang, semmi kamerarángatás. Ez úgy tökéletes, ahogy van!!! Ha lehetne: 100/10 !!!

Hol voltam én eddig, hogy ezt nem láttam?!? Hol volt eddig ez a film, hogy nem láttam!?! Tény, hogy nem egy agyonsztárolt alkotás, de óriási!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A FELTÖLTÉST!!!!!! Nagyon megérte!! (megj: tehetnétek fel több linket, mert csak egy van, bár működik)