Mission: Impossible - Titkos nemzet

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
131 perc
imdb_icon értékelés:
7.4
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Tom Cruise (Ethan Hunt), Alec Baldwin (Alan Hunley), Ving Rhames (Luther Stickell), Rebecca Ferguson (Ilsa Faust), Sean Harris (Lane), Tom Hollander (Prime Minister), Jens Hultén (Janik Vinter), Simon McBurney (Atlee), Simon Pegg (Benji Dunn), Jeremy Renner (William Brandt), Jingchu Zhang (Lauren), Fernando Abadie (A400 Pilot), Alec Utgoff (A400 Crewman), Hermione Corfield (Record Shop Girl), Mateo Rufino (A400 Pilot)
Megtekintések:
3,332 (1,312)
Leírás:
Az Impossible Mission Force-t feloszlatták, Ethan (Tom Cruise) így magára hagyott ügynök lett, és a csapat ebben a helyzetben kerül szembe egy magasan képzett különleges ügynökökből álló hálózattal, a Szindikátussal. A rendkívül rátermett alakulat minden áron új világrendet akar létrehozni, és ezt terrortámadások egyre durvuló sorozatával szándékozik véghez vinni. Ethan összegyűjti csapatát, és hozzájuk szegődik a szakadár brit ügynök, Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) is, aki talán a tagja ennek az "titkos nemzetnek". Így néznek szembe az eddigi leglehetetlenebb küldetésükkel.

Elérhető megtekintő linkek: 11

Hozzászólások

2018-08-02 18:08:34 - cruelgod 1 az egyetlen folytatásos mese film a mi a többi részekkel is tudta hozni a 7 pontos átlagot...bazi ritka az ilyen....persze számomra érthetetlen,hisz ezis csak egy tucat akcio film....de valoszinü hogy a mai kislányok még mindig Tomikára nedvesenek.....