Műkedvelő műkincsrablók

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Maiden Heist
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Morgan Freeman (Charles Peterson), William H. Macy (George McLendon), Christopher Walken (Roger Barlow), Marcia Gay Harden (Rose Barlow), Breckin Meyer (Starving Artist), Jim Chiros (Sculptor), David J. Curtis (Humming Security Guard), Joseph McKenna (Lead Villain), Todd Weeks (Curator), Bates Wilder (Warehouse Foreman), Stephen Stapinski (Bob), Wynn Everett (Docent), Philip Dorn Hebert (Needlebaum), Bhavesh Patel (Donnie), Anthony Cascio (Tony), Naheem Garcia (Shipping Supervisor), Patricia B. Till (Rude Museum Patron), Bart A. Piscitello Jr. (Pauly)
Megtekintések:
586
Leírás:
Charles, Roger és George hosszú évtizedek óta dolgoznak biztonsági őrként a múzeumban. Ez idő alatt nemcsak életük részévé váltak a kiállítási tárgyak, de a szívükhöz is nőttek. A szeretett tárgyakat azonban veszély fenyegeti. Az új kurátor át akarja szervezni a gyűjteményt, és így a régi tárgyakat máshová szállítanák. A három öreg elhatározza, hogy megmentik az ereklyéket. Sajátos tervet dolgoznak ki, betörnek a múzeumba, és hamisítványokra cserélik ki az értékes tárgyakat. A műkedvelő műkincsrablók munkához látnak, ám az események nem a terv szerint alakulnak.

Elérhető megtekintő linkek: 33

Hozzászólások

2021-08-06 19:19:21 - GaborGabor Aranyos vígjáték, de iszonyat sok benne a baki, nem szabad észrevenni és akkor szórakoztató is tud lenni... :D