Mindenki szereti a bálnákat

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Big Miracle
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Rachel Kramer:
J.W. McGraw:
Don Davis:
News Producer #1:
Rendező:
Pat Lafayette:
Governor Haskell:
Adam Carlson:
News Producer #2:
Oil Man:
Malik:
Roy:
Arnold:
Don Carr:
Szereplők:
Drew Barrymore (Rachel Kramer), Ted Danson (J.W. McGraw), Andy Daly (Don Davis), Tim Blake Nelson (Pat Lafayette), John Krasinski (Adam Carlson), Thomas R. Daly (Frank), Ishmael Angalook Hope (Bud), Ahmaogak Sweeney (Nathan), Randy Eledge (Oil Man), John Pingayak (Malik), John Chase (Roy), Maliaq Kairaiuak (Dana), Othniel 'Anaqulutuq' Oomittuk Jr. (Inupiat Whaler), Jeffrey Evan (Arnold), Thom Van Dorp (Don Carr)
Megtekintések:
384 (197)
Leírás:
Az emberek szívét világszerte rabul ejtő igaz történet alapján készült kalandfilm lenyűgöző történet egy kisvárosi riporterről és egy Greenpeace aktivistáról, akikhez a két rivális nagyhatalom is csatlakozik, hogy megmentsenek egy szürkebálna családot, akiket körbe zárt az északi sarkkör gyorsan szilárduló jege. Az Alaszka északi csúcsán dolgozó helyi riporter, Adam Carlson alig várja, hogy lelépjen valami nagyobb nézettségű hely és állás felé. Ám amikor beüt élete sztorija, a világ jön el őhozzá. Egy olajmágnás, államfők és szenzációéhes újságírók bukkannak fel a fagyos városkában, de aki miatt Adam leginkább aggódik, az Rachel Kramer. A lány nem csak hogy szókimondó környezetvédő, de a volt barátnője is. Az idő egyre fogy, és Rachelnek és Adamnek össze kell hoznia egy különleges szövetséget az eszkimó őslakosok, az olajcégek és az orosz és amerikai hadsereg között, hogy ellentéteiket félretéve segítsenek kiszabadítani a bálnákat. Ahogy a világ figyelme a földgolyó jégsapkája felé irányul, a veszélyeztetett állatok kimenekítése a nemzetek közös ügye lesz, és pillanatnyi enyhülést hoz a hidegháborúban.

Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2021-02-14 14:24:51 - hildapeter Történet arról hogy mit okoznunk, és a másik oldal lelkiismeretes hozzá állását mutatja be.Mégis, számtalan ember szeretete akkora, hogy ha engednék, az egész világ beleférne.Erre képes a szeretet.

2020-01-06 01:21:42 - heodbert 2 Történet arról mit okozunk