Tarzan legendája

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Legend of Tarzan
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
George Washington Williams:
John Clayton:
Készítők:
Unruly Force Publique:
Freckled Force Publique:
Muscular Force Publique:
Leon Rom:
Rendező:
Medieval Faced Mercenary:
German Force Publique:
Jane Clayton:
Kwete:
Major Kerckhover:
Young Tarzan (18 Years):
Kasai:
Kimanga:
Young Tarzan (5 Years):
Szereplők:
Samuel L. Jackson (George Washington Williams), Alexander Skarsgård (John Clayton), Alexander Skarsgård (John Clayton / Tarzan), Alexander Skarsgård (Tarzan), Aleksandar Mikic (Muscular Force Publique), Christoph Waltz (Leon Rom), Adam Ganne (German Force Publique), Mens-Sana Tamakloe (Kolo), Margot Robbie (Jane Clayton), Osy Ikhile (Kwete), Casper Crump (Major Kerckhover), Rory J. Saper (Young Tarzan (18 Years)), Antony Acheampong (Kanam), Ashley Byam (Kasai), Edward Apeagyei (Kimanga), Christian Stevens (Young Tarzan (5 Years)), Sidney Ralitsoele (Wasimbu)
Megtekintések:
3,370 (1,974)
Leírás:
A Tarzan legendája az egyik legjobban várt film a mozi és az online film rajongóinak táborában. Tarzan történetét már számtalan formában feldolgozták, de minden új film tartogat valamit,a miért érdemes egy próbát tenni vele. A Tarzan legendája most az új technikáknak köszönhetően egy kiemelkedően látványos film lett, mely a dzsungel szépségei mellett rengeteg hatásos, sokszor rémisztő jelenetet is tartogat a számunkra. A filmnézés élménye mindenkinek mást jelent, ám a látvány, a történet és zene összhangja a legtöbb embernél eléri célját. A történet dzsungel fiának, Tarzannak életét mutatja be, melyben óriási fordulat, mikor a civilizáció betör a vadon mélyére, majd elragadja. A film cselekménye ezt követően indul. A Viktoriánus Angliában járunk, ahol John Clayton (Alexander Skarsgard) egy megbecsült, talpig úriember, aki kiváló nevelésben részesült. De aki nem ismeri, nem tudhatja, hogy nevelése csupán tíz évvel ezelőtt kezdődött, mikor a vadon mélyéről a civilizált világba került. Mikor megtudja, hogy otthonában, Kongóban, ahonnan a civilizált világba került, gonosz dolgokat művel az ember, odautazik, hogy megnézze, igazak-e a hírek és megakadályozza a pusztítást. Egy bányatulajdonos új bányát nyittatott és most terjeszkedni akar. A bánya terjeszkedése veszélyezteti John barátainak élőhelyét és életét, ezt pedig nem hagyhatja tétlenül. Kongóba érkezve döbbenten látja a hatalmas, kíméletlen pusztítást, így nincs más választása, mint követni, amit az ösztönei és a szíve diktál. Hazatért, ismét leveti a civilizáció ragadványait és visszaváltozik azzá, aki legbelül mindig is volt. Ő Tarzan, a vadon védelmezője, a dzsungel igazi ura, aki harmóniában, barátságban él a természettel és tiszteli azt. Felveszi a harcot a bányatulajdonossal, munkásokkal és lényegében a civilizált emberrel annak érdekében, hogy a természet megkapja a neki járó tiszteletet, barátai pedig biztonságban élhessenek tovább otthonukban. A film rendezője David Yates, akit már jól megismerhetett a filmeket kedvelő közönség, hiszen a Harry Potter filmekből négyet is ő rendezett. Ezeken kívül számos tévéfilm rendezését jegyzi.

Elérhető megtekintő linkek: 41

Hozzászólások

2018-12-25 18:48:14 - SlevinKelevra 3 Köszönöm a feltöltést.

2018-02-11 23:54:09 - vektor78 4 Lehet fura,de szerintem ez az eddigi legjobb tarzan film,persze nem is a megszokott történet. Örülök,hogy nagyon sikerült a jó főszereplő választás ,mert a kicsit fura sztorit az ő zseniális játéka mentette meg. 10/ 6.7