Transamerica

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2005
Játékidő:
103 perc
imdb_icon értékelés:
7.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Fionnula Flanagan (Elizabeth), Elizabeth Peña (Margaret), Felicity Huffman (Bree), Kate Bayley (Tennessee Waitress), Paul Borghese (New York City Cop), Venida Evans (Arletty), Jim Frangione (Taylor's Father), Maurice Orozco (Fernando), Kevin Zegers (Toby), Jon Budinoff (Alex), Danny Burstein (Dr. Spikowsky), Bianca Leigh (Mary Ellen), Raynor Scheine (Bobby Jensen), Stella Maeve (Taylor), Teala Dunn (Little Girl), Andrea James (Voice Coach), Craig Bockhorn (Sergeant), Kelly O'Donnell (Kelly)
Megtekintések:
658
Leírás:
Bree, lánykori nevén Stanley transzszexuális. Hosszú évek óta magányosan él Los Angeles-ben, és arra készül, hogy teljes értékű nővé váljon. Már csak egy hét, és az utolsó műtéten is túl lesz, férfiteste végérvényesen nőivé változhat. Ám egy váratlan telefonhívás nem csak a műtét idejét teszi kétségessé, hanem az egész életét a feje tetejére állítja. A New York-i rendőrségen prostitúció és drogügyek miatt letartóztatták 17 éves fiát; mivel Toby anyja már nem él, őt keresik meg. Bree nem akar tudomást venni a fiúról, akinek létezéséről a telefonhívásig nem is tudott, de terapeutája határozottan ellenzi a műtét addig, amíg nem tud szembenézni a múltjával. Bree kelletlenül elutazik New York-ba, és képtelen bevallani Toby-nak, hogy a konzervatív középosztálybeli női külső valójában az apját rejti; inkább egy egyházi segélyszolgálat tagjaként tünteti fel magát. Amikor rájön, hogy Toby Los Angeles-ig akar stoppolni, csak hogy megkeresse az apját, felajánlja, hogy magával viszi. Mindezt azzal a hátsó szándékkal teszi, hogy útközben majd kirakja a nevelőapjánál. A hosszú út alatt találkoznak múltjuk szereplőivel, és nemcsak egymást, hanem saját magukat is megismerik...

Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2019-05-28 14:25:04 - Katina Ez egy nem mindennapi történet volt és szerintem nagyon eltalálták, hogyan nyúljanak hozzá. Örülök, hogy megnéztem.
Köszönöm a feltöltést!!!