A rejtőzködő 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Hidden II
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1993
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
2.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Dennis Bertsch (Morgue attendant), Cate Caplin (News reporter), Tony DiBenedetto (Bum), Bobby J. Foxworth (Security guard), Garvin Funches (Cold Steel), Peter Gregory (Cook), Kate Hodge (Juliet Beck), Honey Lauren (Rave girl), Jovin Montanaro (Stanton), Christopher Murphy (Tony Thompson), Michael A. Nickles (Matt Flamm), Raphael Sbarge (MacLachlan), Tom Tayback (Colton), Edith Varon (Waitress), Michael Welden (Tom Beck)
Megtekintések:
153 (122)
Leírás:
Juliet Becket (Kate Hodge) röviddel édesapja halála után egy ismeretlen férfi keresi fel a lakásán. A magát MacLachlannak (Raphael Sbarge) nevező idegen azt állítja, hogy halott apja igazából földönkívüli fejvadász ugyanúgy mint ő. Azért érkeztek egykor a bolygóra, hogy megakadályozzák az egyik legveszedelmesebb idegen életforma elszaporodását a Földön. Juliet számára akkor válik hihetővé a férfi története, amikor egy szórakozóhelyen a szeme láttára válik mindez valósággá. Eközben az is tudatosul bennük, hogy a vég nélküli szaporodáshoz emberi testeket felhasználó lény elpusztításában csak magukra számíthatnak.

Hozzászólások

2019-07-09 17:57:10 - monguz1 Na waaw.tv! Ennél hülyébb helyre már nem lehetett volna feltenni ! Ez az ahonnan nincs egy letöltő sem amivel le lehetne tölteni.