Vadnyugati Casanova

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Si può fare... amigo
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1972
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Sonny Bronston:
Saloon Host:
L'udriaco:
Chip Anderson:
Doctor:
L'uomo chi mangia la terra:
Chip's Uncle:
Rendező:
La vedova Warren:
Franciscus:
Sheriff Franciscus:
Mary Bronston:
Hiram Coburn:
Szereplők:
Jack Palance (Sonny Bronston), Dominique Badou (), Sal Borgese (), Roberto Camardiel (L'udriaco), Luciano Catenacci (James), Renato Cestiè (Chip Anderson), Dante Cleri ((as Cleri Dante)), Franco Giacobini (L'uomo chi mangia la terra), Manuel Guitián (), Serena Michelotti (La vedova Warren), Luciano Pigozzi ((as Alan Collins)), Francisco Rabal (Franciscus), Dany Saval (Mary Bronston), Bud Spencer (Hiram Coburn), Marcello Verziera ((as Margello Verziera))
Megtekintések:
322 (132)
Leírás:
Coburn (Bud Spencer) csavargó, a préri a hazája, itt-ott elköt egy lovat, ami útjába akad. Eközben gondosan ügyel arra, hogy ne fusson össze Sonny Bronston (Jack Palance) pisztolyával, aki nem tűri, hogy a csavargó életére más is pályázzon. Coburn életében váratlanul új lehetőség csillan: el kell kísérnie Chipet (Renato Cestie), az árva kisfiút Westlandbe, hogy ott a gyermek át tudja venni az örökségét. Coburn és a kisfiú nekivág a megannyi pofonnal és veszéllyel tűzdelt útnak.

Elérhető megtekintő linkek: 31

Hozzászólások

2022-02-07 22:12:38 - Karuman "Chip és Coburn háza már számos westernfilmhez szolgált forgatási helyszínként. Itt vették fel részben a legendás Volt egyszer egy Vadnyugat jeleneteit, de itt készültek Bud Spencerrel az Élet vagy halál és az Aranyeső Yuccában c. filmek is." (WIKIPEDIA- VADNYUGATI CASANOVA)

2021-04-18 17:05:38 - zsongabi Észrevette valaki, hogy ez a ház a Volt egyszer egy vadnyugatban is "szerepelt"?