Vadnyugati Casanova

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Si può fare... amigo
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1972
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jack Palance (Sonny Bronston), Dominique Badou (Sonny Girl), Luciano Bonanni (Saloon Host), Sal Borgese (Deputy), Roberto Camardiel (L'udriaco), Luciano Catenacci (Big Jim), Renato Cestiè (Chip Anderson), Dante Cleri (Doctor), Dalila Di Lazzaro (Sonny Girl), Franco Giacobini (L'uomo chi mangia la terra), Manuel Guitián (Chip's Uncle), Serena Michelotti (La vedova Warren), Francisco Rabal (Sheriff Franciscus), Dany Saval (Mary Bronston), Bud Spencer (Hiram Coburn), Marcello Verziera (Deputy)
Megtekintések:
512
Leírás:
Coburn (Bud Spencer) csavargó, a préri a hazája, itt-ott elköt egy lovat, ami útjába akad. Eközben gondosan ügyel arra, hogy ne fusson össze Sonny Bronston (Jack Palance) pisztolyával, aki nem tűri, hogy a csavargó életére más is pályázzon. Coburn életében váratlanul új lehetőség csillan: el kell kísérnie Chipet (Renato Cestie), az árva kisfiút Westlandbe, hogy ott a gyermek át tudja venni az örökségét. Coburn és a kisfiú nekivág a megannyi pofonnal és veszéllyel tűzdelt útnak.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Bud.Spencer.Vadnyugati.Casanova.XviD.Hun-Coopter 1.37 GB 2016-01-25
13:50:13
Elérhető megtekintő linkek: 20

Hozzászólások

2022-02-07 22:12:38 - Karuman "Chip és Coburn háza már számos westernfilmhez szolgált forgatási helyszínként. Itt vették fel részben a legendás Volt egyszer egy Vadnyugat jeleneteit, de itt készültek Bud Spencerrel az Élet vagy halál és az Aranyeső Yuccában c. filmek is." (WIKIPEDIA- VADNYUGATI CASANOVA)

2021-04-18 17:05:38 - zsongabi Észrevette valaki, hogy ez a ház a Volt egyszer egy vadnyugatban is "szerepelt"?