Star Wars IV. - Egy új remény // Csillagok Háborúja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Star Wars
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1977
Játékidő:
121 perc
imdb_icon értékelés:
8.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Alec Guinness (Ben Obi-Wan Kenobi), Harrison Ford (Han Solo), Anthony Daniels (C-3PO), Carrie Fisher (Princess Leia Organa), Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Cushing (Grand Moff Tarkin), David Prowse (Darth Vader), Kenny Baker (R2-D2), Phil Brown (Uncle Owen), Eddie Byrne (General Willard), Shelagh Fraser (Aunt Beru), Garrick Hagon (Red Three (Biggs)), Drewe Henley (Red Leader), Jack Klaff (Red Four (John D.)), Denis Lawson (Red Two (Wedge)), Peter Mayhew (Chewbacca), Alex McCrindle (General Dodonna), Jack Purvis (Chief Jawa)
Megtekintések:
5,624
Leírás:
Az immár hatrészes intergalaktikus kalandfilmsorozat negyedik része, Az új remény visszavonhatatlan világhírt hozott rendezőjének, George Lucasnak és a főszereplőknek, Harrison Fordnak és Alec Guinessnek. A film és rendezője együtt került be a világ filmes panteonjába, ahol mind a mai napig a 15 legjelentősebb amerikai film között tartják számon. Réges régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő (Carrie Fisher) két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak (Alec Guinness). Az idős jedi Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford) és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 14

Hozzászólások

2023-04-15 13:25:01 - mrdevil782 1 Már bocsánat, de ez a sárgás borítókép valami eszméletlenül béna. Lehetne cserélni esetleg?

2022-04-18 11:37:47 - SlevinKelevra 1 Köszönöm a feltöltést.

2019-12-24 04:10:16 - isttii üdv valaki betudja a vágni a filmbe eszt a videot https://www.youtube.com/watch?v=to2SMng4u1k