A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
151 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Jack Sparrow:
Governor Weatherby Swann:
Bootstrap Bill:
Pintel:
Cotton:
Will Turner:
Ragetti:
Norrington:
Készítők:
Tia Dalma:
Cutler Beckett:
Marty:
Elizabeth Swann:
Gibbs:
Davy Jones:
Captain Bellamy:
Short Sailor:
Mercer:
Rendező:
Scarlett:
Szereplők:
Johnny Depp (Jack Sparrow), Jonathan Pryce (Governor Weatherby Swann), Stellan Skarsgård (Bootstrap Bill), Lee Arenberg (Pintel), David Bailie (Cotton), Orlando Bloom (Will Turner), Mackenzie Crook (Ragetti), Jack Davenport (Norrington), Naomie Harris (Tia Dalma), Tom Hollander (Cutler Beckett), Martin Klebba (Marty), Keira Knightley (Elizabeth Swann), Kevin McNally (Gibbs (as Kevin R. McNally)), Kevin McNally (Gibbs), Bill Nighy (Davy Jones), David Schofield (Mercer)
Megtekintések:
3,267 (1,952)
Leírás:
Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

Elérhető megtekintő linkek: 26

Hozzászólások

2021-04-29 21:37:26 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Kicsit gyengébb volt szerintem, mint az első rész, de összességében nem volt rossz.

2019-11-10 20:58:16 - nonopepi Szia! Valami nem stimmel ezekel a linkekkel mert egy sem indul el!!!!!!!!!!!