Minden, amit akarsz

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Tutto quello che vuoi
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
7.0
Kategória:
Rendező:
Madre Alessandro:
Mendicante Villa Sciarra:
Stefano:
Regina:
Caporeparto negozio sport:
Appuntato:
Alessandro:
Riccardo:
Costanza:
Szereplők:
Eleonora Danco (Madre Alessandro), Raffaella Lebboroni (Laura), Giuliano Montaldo (Giorgio), Vera Pescarolo (Costanza), Donatella Finocchiaro (Claudia), Antonio Gerardi (Stefano), Vittorio Emanuele Propizio (Tommi (as Propizio Emanuele)), Andrea Lehotska (Regina), Ivan Alovisio (Caporeparto negozio sport), Alessio D'Amico (Appuntato), Carolina Pavone (Zoe), Propizio Emanuele (Tommi), Andrea Carpenzano (Alessandro), Arturo Bruni (Riccardo), Riccardo Vitiello (Leo), Francesco De Rosa ()
Megtekintések:
1,278 (1,057)
Leírás:
Alessandro huszonkét éves, nyughatatlan fiatalember, aki céltalanul csak a haverokkal lóg. Giorgio nyolcvankét éves elfeledett költő. Róma Trastevere negyedében élnek, egymástól alig pár lépésnyire, de még soha nem találkoztak. Egészen addig, míg Alessandro, vonakodva bár, de elfogadja a megbízást, hogy az elegáns urat kísérgesse délutáni sétáin. A lassan csordogáló időt a költő történetei és verssorai tarkítják, míg elő nem bukkan egy emléke a régmúltból, amely kincsvadászatra és kalandra sarkallja hőseinket. Alessandro a haverjaival és Giorgióval együtt ered az elrejtett vagyon és a szívében szunnyadó kincs nyomába.

Elérhető megtekintő linkek: 22

Hozzászólások

2019-04-15 18:44:03 - Katina Ez egy nagyon szép történet. (Ha nem tudsz olaszul, akkor a felső linkek közül válassz, az alsók nem szinkronosak.)
Köszönöm!