Harcosok klubja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Fight Club
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1999
Játékidő:
139 perc
imdb_icon értékelés:
8.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Brad Pitt (Tyler Durden), Helena Bonham Carter (Marla Singer), Meat Loaf (Robert Paulsen), Edward Norton (Narrator), David Andrews (Thomas at Remaining Men Together), Richmond Arquette (Intern at Hospital), Eugenie Bondurant (Weeping Woman - Onward and Upward), Ezra Buzzington (Federated Motor Co. Inspector Dent), Christina Cabot (Leader - Partners in Positivity), Sydney 'Big Dawg' Colston (Speaker - Free and Clear), Christie Cronenweth (Airline Check-In Attendant), Tim DeZarn (Federated Motor Co. Inspector Bird), Charlie Dell (Doorman at Pearson Towers), Dierdre Downing-Jackson (Business Woman on Plane), Zach Grenier (Richard Chesler (Regional Manager)), George Maguire (Group Leader - Remaining Men Together), Rachel Singer (Chloe), Bob Stephenson (Airport Security Officer)
Megtekintések:
1,946
Leírás:
Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok - az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán: és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra... Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya. A történetet egy jól szituált, de cinikus és kiábrándult fiatalember meséli el. Nevét nem tudjuk, néha Jacknek (Edward Norton) hívja magát. Önismereti terápiás csoportokba jár, mégsem kerül közelebb valódi énjéhez és embertársaihoz. Véletlenül összeismerkedik Tylerrel (Brad Pitt), akiben felfedezi hiányzó tulajdonságait. Tyler egy különös, titkos társaság megalapításával próbál megszállottan úrrá lenni a világ káoszán. A Harcosok Klubjának híre hamar elterjed a túl hamar meggazdagodott menedzser nemzedék tagjai között, akik egyre intenzívebb élményekre várnak. Az egyetlen, aki a két rokonlélek közé ékelődik, egy nő. Marla (Helena Bonham Carter) kétségbe vonja Tyler erőltetetten férfias ideológiáját.

Elérhető megtekintő linkek: 43

Hozzászólások

2020-12-20 23:25:44 - bedeistvanbenjamin 1 Nem a munkád vagy és nem is a bankbetéted!Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma!Nem 1 menő ruha vagy!Egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban.

2020-11-27 18:00:31 - unalmas hatalmas....
szeretés...

2019-02-19 14:55:59 - SHAPE 2 Csak akkor tehetsz meg mindent ha már semmid sincs. Örök kedvenc.

2019-01-05 19:21:38 - bedeistvanbenjamin 2 Nem a munkád vagy és nem is a bankbetéted!Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma!Nem 1 menő ruha vagy!Egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban. 10/10