Fej vagy írás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
American Perfekt
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1997
Játékidő:
100 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Fairuza Balk (Alice), Paul Sorvino (Frank), David Thewlis (Santini), Robert Forster (Jake), Amanda Plummer (Sandra), Chris Sarandon (Sammy), Judson Mills (Junior), Rutanya Alda (Gloria), Belinda Balaski (Rita), Sarah Bibb (Cashier), Jack Breschard (Trucker #2), Joanna Gleason (Shirley), Paul Henry (Pete), Nathan Le Grand (Freddie), Geoffrey Lewis (Willy), Lisa Long (Maid), Jay Patterson (Bernie)
Megtekintések:
790
Leírás:
Különös filmet láthatnak egy különös világról, ahol minden véletlenszerűen megtörténhet, és ahol mégis mindennek jelentősége van. Egy út, melyen elindul egy fiatal nő, hogy eljusson az anyjához, s melyről nem tudja, hová vezet. Emberek és tárgyak tűnnek fel és el. Úgy látszik, az események alakulását egy feldobott pénzérme dönti el annak megfelelően, hogy melyik felére esik. Fej vagy írás...

Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2019-04-06 14:36:12 - SlevinKelevra "Különös filmet láthatnak egy különös világról, ahol minden véletlenszerűen megtörténhet, és ahol mégis mindennek jelentősége van. Egy út, melyen elindul egy fiatal nő, hogy eljusson az anyjához, s melyről nem tudja, hová vezet. Emberek és tárgyak tűnnek fel és el. Úgy látszik, az események alakulását egy feldobott pénzérme dönti el annak megfelelően, hogy melyik felére esik. Fej vagy írás..."