Kisördögök

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Tiptoes
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2002
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
4.3
Kategória:
Steven Bedalia:
Rolfe:
Jerry Robin Jr.:
Margaret:
Rendező:
Kitty Katz:
Maurice:
Bobby Barry:
Adrissi:
Motel Manager:
Susan Barry:
Tiffany:
Janice:
Kathleen:
Szereplők:
Patricia Arquette (Lucy), Matthew McConaughey (Steven Bedalia), Gary Oldman (Rolfe), Kate Beckinsale (Carol), David Alan Grier (Jerry Robin Jr.), Michael J. Anderson (Bruno), Kacie Borrowman (Margaret), Debbie Lee Carrington (Kitty Katz), Peter Dinklage (Maurice), Ed Gale (Bobby Barry), Santiago Segura (Motel Manager), Alexa Nikolas (Susan Barry), Cherub Freed (Tiffany (as Cherub Fried)), Brittney Guzman (Janice), Marcia DeRousse (Kathleen (as Marcia de Rousse))
Megtekintések:
404 (156)
Leírás:
Carol (Kate Beckinsale), a gyönyörű festőnő szerelmes a sármos, lehengerlő mosolyú Stevenbe (Matthew McConaughey), aki titkolja a családját. Épp amikor megtudják, hogy gyermeket várnak, felbukkan Rolfe (Gary Oldman), Steven ikertestvére. A találkozás megdöbbenti Carolt, Rolfe ugyanis törpe, akárcsak a család többi tagja. Carol úgy dönt, nem hátrál meg a nehézségek elől, Steven azonban képtelen felvállalni a családját és születendő gyermekét. Kapcsolatuk csak is Rolfe segítségén múlik.

Elérhető megtekintő linkek: 40

Hozzászólások

2019-04-10 13:12:50 - Katina Nem mondom, hogy [email protected] film volt... de azt sem hogy jó. Matthew McC. hiába jó színész, valahogy majdnem minden filmje tré. Már úgy vagyok vele, mint Nicolas Cage-el: ha meglátom a nevét a stáblistán, már tovább is lépek.