A Lazarus-hatás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Lazarus Effect
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
83 perc
imdb_icon értékelés:
5.2
Kategória:
President Dailey:
Frank:
Rendező:
Fireman:
Mr. Wallace:
Burned Figure:
Clay:
Készítők:
Living Cadaver:
Security Guard Terrence:
Firefighter:
Security Guard:
Little Girl:
Rocky the Dog:
Szereplők:
Amy Aquino (President Dailey), Sarah Bolger (Eva), Mark Duplass (Frank), Sean T. Krishnan (Lawyer), Ray Wise (Mr. Wallace), Olivia Wilde (Zoe), Ator Tamras (Burned Figure), Evan Peters (Clay), James Earl (Security Guard Terrence), Donald Glover (Niko), Scott Sheldon (Security Guard), Emily Kelavos (Little Girl), Cato (Rocky the Dog)
Megtekintések:
1,559 (869)
Leírás:
Egy csapat végzős diák a halottak újraélesztésével kísérletezik. Amikor sikeresen felélesztenek egy kutyát, a dékán tudomást szerez a jóvá nem hagyott tesztekről és leállítja a kísérleteket és elkobozza a kutatási anyagokat a készített videókkal együtt, amely bizonyítaná, hogy a kísérlet működik. Kétségbeesésükben, hogy évek munkájának eredményeit megmentsék, betörnek saját laboratóriumukba, hogy reprodukálják az eredményeket. De a nagy kapkodásban a csapat egyik tagját megrázza az áram, így ő válik az első emberi tesztalannyá. Azonban, ha valakit visszatér a halálból, az már nem ugyanaz az ember, hanem a megtestesült gonosz.

Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2022-10-18 20:49:55 - MithicMemoryStranger 1 Jo film. Tetszett a foldet meg remegteto kiserleti eredmeny. Kar hogy a vege igy lett megrendezve. A gyermekkori felelmeimet most elkeztem megkedvelni