A tanítónő

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Kindergarten Teacher
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Gael García Bernal (Simon), Carson Grant (Michael), Maggie Gyllenhaal (Lisa Spinelli), Carter Kojima (Derek Bishop), Jillian Panlilio (Jillian), Noah Rhodes (Steven), Michael Chernus (Grant Spinelli), Daisy Tahan (Lainie), Libya Pugh (Marianne), Ato Blankson-Wood (Justin), Anna Baryshnikov (Meghan), Rosa Salazar (Becca), Haley Murphy (Brittany), Sam Jules (Josh Spinelli), Parker Sevak (Jimmy Roy)
Megtekintések:
1,161 (1,044)
Leírás:
Lisa Spinelli a negyvenes éveiben járó óvónő Staten Island-en. Sok türelmet, energiát és szeretetet fektet a munkájában, de egyre inkább úgy érzi, hogy nem kap belőle vissza semmit. Egyetlen helyen tud igazán feltöltődni, egy amatőr versíró körben. Egyik nap véletlenül meghallja egyik tanítványa, az öt éves Jimmy Rose egyik versét, ami teljesen ámulatba ejti, és ettől kezdve egyre inkább meg van róla győződve, hogy a kisfiú egy igazi zseni. Ám hiába próbálja meg felfedezését másoknak is elmondani, és hiába beszél a gyerek szüleivel, azok nem igazán akarnak a kisfiú életén változtatni, így hosszas tépelődés után úgy dönt, hogy a gyerek érdekében a saját kezébe veszi az irányítást. Ám döntésének olyan következményei lesznek, amelyek bőven túlmutatnak a jó szándékán.

Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások

2019-05-05 19:17:43 - matyasrex ...köszönöm...
...csak ajánlani tudom...mély mondani valói vannak a filmnek...

2019-03-24 18:15:49 - Katina Kicsit fura, de jó film. Bár nem jöttem rá, mi baja a nőnek, de az biztos, hogy gondolat ébresztő kérdéseket vet fel a film.

2019-03-23 21:40:30 - caklon Jó film.