Kingsman: A titkos szolgálat

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Kingsman: The Secret Service
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
129 perc
imdb_icon értékelés:
7.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Colin Firth (Harry Hart), Samuel L. Jackson (Valentine), Michael Caine (Arthur), Mark Hamill (Professor Arnold), Jack Davenport (Lancelot), Samantha Womack (Michelle Unwin), Mark Strong (Merlin), Velibor Topic (Big Goon), Geoff Bell (Dean), Sofia Boutella (Gazelle), Tobi Bakare (Jamal), Morgan Watkins (Rottweiler), Theo Barklem-Biggs (Ryan), Taron Egerton (Gary 'Eggsy' Unwin), Jonno Davies (Lee), Adrian Quinton (Terrorist), Alex Nikolov (Little Eggsy), Jordan Long (Poodle)
Megtekintések:
4,459
Leírás:
A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki (Taron Egerton) nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól - viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere (Colin Firth): ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér - de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. A szálak pedig egy őrült milliomoshoz (Samuel L. Jackson) vezetnek.

Elérhető megtekintő linkek: 43

Hozzászólások

2022-09-22 13:36:58 - ildimate6491 Jó kis jutalom a világ megmentéséért!

2021-05-12 17:20:10 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Szuper, zseniálisan jó film annyi pici negatívummal, hogy a főellenség Valentine picit gagyi karakter szerintem , bár ez betudható annak, hogy a vígjáték is a kategória meghatározások között van a filmnél

2020-11-27 15:06:22 - unalmas nekem bejön.... aranyos