Szexvideó

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
94 perc
imdb_icon értékelés:
5.1
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Szereplők:
Cameron Diaz (Annie), Rob Lowe (Hank), Nat Faxon (Max), Nancy Lenehan (Linda), Jason Segel (Jay), Rob Corddry (Robby), Timothy Brennen (Walt), Randall Park (Edward), Joe Stapleton (Piper Bros. Executive), Ellie Kemper (Tess), Krisztina Koltai (Marta), Harrison Holzer (Howard), Sebastian Hedges Thomas (Clive), James Wilcox (Charlie), Giselle Eisenberg (Nell)
Megtekintések:
975 (700)
Leírás:
Jay (Jason Segel) és Annie (Cameron Diaz) 10 év után is boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek, de a hosszú idő és a két gyerek kioltotta kapcsolatukból a szenvedélyt. Hogy újra lángra lobbantsák, készítenek egy izgalmas szexvideót. Az ötlet nagyszerűnek tűnik egészen addig, míg rá nem ébrednek, hogy privát filmjük nyilvánosságra került. Kétségbeesésükben őrült kalandba kezdenek, - lenyomozva a film útját barátaiknál, családjuknál, még Annie főnökénél is - hogy megmentsék hírnevüket, józan eszüket, de legfőképpen a házasságukat.

Elérhető megtekintő linkek: 7

Hozzászólások

2019-11-22 21:17:28 - 666kukac666 Állati vicces és jól megcsináltak a filmet, ajánlani tudom mindenkinek,,, ha haha haha!! Köszi a munkátokat!