Gamer - Játék a végsőkig

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Gamer
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
directors:
Szereplők:
Kyra Sedgwick (Gina Parker Smith), Amber Valletta (Angie), Gerard Butler (Kable), Terry Crews (Hackman), John de Lancie (Chief of Staff), Michael C. Hall (Ken Castle), Logan Lerman (Simon), Alison Lohman (Trace), Ludacris (Humanz Brother), Joseph D. Reitman (Board Op), Michael Weston (Producer), Johnny Whitworth (Scotch), Dan Callahan (Backup Geek), Jonathan Chase (Geek Leader), Ramsey Moore (Gorge), Aaron Yoo (Humanz Dude), Keith Jardine (Mean Slayer), Brighid Fleming (Delia)
Megtekintések:
2,986
Leírás:
A nem is olyan távoli jövőben a játék- és szórakoztatóipar egy rémisztő új hibriddé fejlődött: az elmeirányítás technológiájával emberek irányítják hús-vér embertársaikat többszereplős online játékokban. A széles körben elterjedt és igencsak vitatott programok szülőatyja, a már visszavonult milliárdos, Ken Castle legújabb agyszüleménye egy új lövöldözős játék a "Slayers" mely olyan hatást kelt, mintha az irányító maga lenne a programban szereplő harcos. A félelmetes játék lehetővé teszi, hogy világszerte több millió ember élő adásban élhesse ki gyilkos fantáziáját, fegyenceket használva avatárként, kiknek halálukig kell küzdeniük.

Elérhető megtekintő linkek: 33

Hozzászólások

2019-03-07 15:21:48 - Igazamvan 1 1 Ez igencsak felejthetőre sikeredett Gerard Butler munkásságából. Egyszer meg lehet nézni, de nem egy nagy durranás semmilyen téren sem. Aki belefog a megnézésébe, ne támasszon magas elvárásokat, mert csalódni fog.

2019-03-05 18:43:32 - SlevinKelevra 1 "A nem is olyan távoli jövőben a játék- és szórakoztatóipar egy rémisztő új hibriddé fejlődött: az elmeirányítás technológiájával emberek irányítják hús-vér embertársaikat többszereplős online játékokban. A széles körben elterjedt és igencsak vitatott programok szülőatyja, a már visszavonult milliárdos, Ken Castle legújabb agyszüleménye egy új lövöldözős játék a "Slayers" mely olyan hatást kelt, mintha az irányító maga lenne a programban szereplő harcos. A félelmetes játék lehetővé teszi, hogy világszerte több millió ember élő adásban élhesse ki gyilkos fantáziáját, fegyenceket használva avatárként, kiknek halálukig kell küzdeniük. "

2019-03-05 13:30:22 - Katina 1 1 Juj, ez nagyon gagyi volt.