A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Pirates of the Caribbean: At World's End
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
169 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Jack Sparrow:
Governor Weatherby Swann:
Captain Hector Barbossa:
Bootstrap Bill:
Pintel:
Cotton:
Will Turner:
Ragetti:
Norrington:
Készítők:
Tia Dalma:
Cutler Beckett:
Maccus:
Marty:
Elizabeth Swann:
Gibbs:
Davy Jones:
Mercer:
Rendező:
Scarlett:
Szereplők:
Johnny Depp (Jack Sparrow), Jonathan Pryce (Governor Weatherby Swann), Geoffrey Rush (Captain Hector Barbossa), Stellan Skarsgård (Bootstrap Bill), Lee Arenberg (Pintel), David Bailie (Cotton), Orlando Bloom (Will Turner), Mackenzie Crook (Ragetti), Jack Davenport (Norrington), Naomie Harris (Tia Dalma), Tom Hollander (Cutler Beckett), Martin Klebba (Marty), Keira Knightley (Elizabeth Swann), Kevin McNally (Gibbs (as Kevin R. McNally)), Kevin McNally (Gibbs), Bill Nighy (Davy Jones)
Megtekintések:
3,110 (1,838)
Leírás:
Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

Elérhető megtekintő linkek: 29

Hozzászólások

2021-05-02 12:09:58 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Monumentális, grandiózus jelenetek, jó zene, de a film összességében sajnos nincs olyan jó, mint az első rész volt szerintem.