A nyomkövető

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Tracker
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Andy Anderson (Bryce), Jed Brophy (Posse Soldier Barker), Mark Clare (Long Boat Sailor), Greg Johnson (Customs Official), Temuera Morrison (Kereama), Stephen Papps (Police Officer), Mick Rose (Sergeant Leybourne), Matthew Sunderland (Posse Soldier Crowther), Ray Winstone (Arjan van Diemen), Steve Reinsfield (Drake), Tim McLachlan (Levin), Ross Brannigan (Murray the Batman), Gareth Reeves (Maj. Pritchard Carlysle), Mark Mitchinson (Saunders), Daniel Musgrove (Posse Soldier Renwick), Jodie Hillock (Lucy), Nicholas McGough (Brooke), Jody Brown (Lamplighter)
Megtekintések:
1,754 (933)
Leírás:
Az 1899 és 1902 közt húzódó második búr háború volt az első alkalom,hogy új-zélandiak harcoltak külföldön.Több, mint 6000 önkéntes jelentkezett,hogy harcol a britek oldalán,a dél-afrikai búr farmerek ellen.Mikor a háború véget ért,sokan a legyőzött búrok közül,kik családjukat és farmjukat is elvesztették,csatlakoztak a visszatérő katonákhoz,hogy a brit birodalom távoli sarkáig sodródva, új otthont keresseneku2026. A bevándorlók között ott van Arjan van Diemenis , dél-afrikai farmer is akit a háború emlékei és a régi ellenségek itt is kísértiku2026kénytelen elvállalni egy feladatot aminek a célja ,hogy egy a hegyekben bujkáló katonát megkeressen akit gyilkosságga

Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2023-01-17 13:12:24 - szekelyjozsef Na ez egy minden tekintetben nagysterű film,van benne dráma,akció,kaland és nagybetűs történelem.Köszi a feltöltést,10 pont.

2019-02-19 16:48:31 - SlevinKelevra 1 "Az ex-búr háborús gerillát visszaküldik egy maori harcosért, aki egy brit katona haláláért felel. Az elítélt és az őre fokozatosan megtanulják tisztelni egymást. De egy rendőrkülönítmény a nyomukban van, és a nekik csak egy céljuk van, holtan látni a maori harcost."