A menedék 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Ostwind 2
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
103 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Cornelia Froboess (Maria Kaltenbach), Nina Kronjäger (Elisabeth Schwarz), Tilo Prückner (Herr Kaan), Stephan Schwartz (Kai), Walter Sittler (Hanns de Burgh), Max Tidof (Leopold Sasse), Jürgen Vogel (Philipp Schwarz), Peter Sikorski (Junger Banker), Jannis Niewöhner (Milan), Amber Bongard (Fanny), Marvin Linke (Sam), Valérie Schneider (Chicca), Hanna Binke (Mika (as Hanna Höppner)), Hanna Binke (Mika), Henriette Morawe (Tinka), Kenzie Dysli (Charlotte)
Megtekintések:
940 (744)
Leírás:
Mika már alig várja, hogy újra láthassa Ostwindet, azonban amikor ismét találkozik a lóval, furcsa sebeket vél felfedezni annak hasán, melyekre nem talál magyarázatot. A Kaltenbach a cső szélén áll. Mika nehéz szívvel, de úgy dönt, részt vesz a magas jutalommal kecsegtető bajnokságon. Az egyik edzés alkalmával a fekete csődör beszalad az erdőbe, azonban amikor a lány utána ered, óriási meglepetésben lesz része. Feltűnik a színen egy furcsa fiú, Milan, aki azt állítja, segíthet Mikának, hogy megnyerje a bajnokságot.

Elérhető megtekintő linkek: 25

Hozzászólások

2019-12-18 21:43:23 - dinaodi 1 Nagyon jó film, rájöttem, hogy a németek nagyon jó filmeket csinálnak és sorozatokat is, teljesen lehet azonosulni velűk, talán mert európai a gondolatiságuk, nem annyira idegen, mint az amcsi filmek.Teljes kikapcsolódás, értelmes, okos történet és a szereplők is teljesen beleillenek, aranyosak. Nem nyálas gejl, teljesen, vagy kis túlzással, valóságos mese, csak dicsérni lehet az alkotók munkáját.Köszi a feltöltést, mert ami jó, az jó:) 10/10