2012: Végzetes robbanás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
2012: Supernova
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
87 perc
imdb_icon értékelés:
2.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jeff Crabtree (NASA Technician), Brian Krause (Ryan Kelvin), Heather McComb (Laura), Stephen Schneider (Captain James Moto), Najarra Townsend (Tina), Londale Theus (Captain Henreaux), Henrik Ej Hermiz (USAF Agent), Rob Ullett (NASA Official), Dana Tomasko (NASA Technician), Rick L. Dean (NASA Technician), Allura Lee (Dr. Kwang Ye), Alan Poe (Dzerzhinsky), J. Dedman (USAF Agent), Doug Newman (NASA Technician), Malcom Scott (President), Pete Angelikus (NASA Technician), William Joseph Hutchins (NASA Technician), Mays Jackson (NASA Technician)
Megtekintések:
861
Leírás:
Dr. Ryan Kelvin (Brian Krause), a NASA egyik tudósa orosz és kínai kollégáival egy szupernóva-robbanás végzetes következményeit igyekszik megakadályozni. A Föld csak akkor menekülhet meg, ha védelmére sikerül egy nukleáris védőpajzsot létrehozni. A rakéták robbantási helyének meghatározásában a tudósok között nincs összhang és az idő is egyre kevesebb a cselekvésre. Amíg Kelvin a Föld megmentésén fáradozik, családja a túlélésért küzd.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark 2012.Supernova.2009.CUSTOM.STV.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy 708.03 MB 2021-08-03
10:30:08
Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2022-03-23 09:31:51 - Meet2Domain The Asylum a kiadó, mielőtt elkezded, ezt vedd figyelembe.
Sokan kifejezetten hívői a trash kategóriának, nem véletlenül áll az Asylum mögött a SyFy csatorna.
Ez a film nem azoknak való, akik művészi megvalósítást, tudományosan megalapozott hátteret, parádés szinészi játékot várnak, mert ez tényleg szemét, mint ennek a kiadónak az összes filmje. Egy agykikapcsolós képernyőbámuláshoz viszont simán elmegy, ez a kategória ehhez van kitalálva.