Az 5. hullám

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The 5th Wave
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
112 perc
imdb_icon értékelés:
5.2
Kategória:
Colonel Vosch:
Ms. Paulson:
Oliver Sullivan:
White House Spokesman:
TV News Anchor:
Hutchfield:
Soccer Coach:
Cassie Sullivan:
Dumbo:
Lisa Sullivan:
Rendező:
Wounded Man with Crucifix:
Ben Parish:
Lizbeth:
Jeremy:
Private Parker:
Sam Sullivan:
Teary School Kid:
Szereplők:
Charmin Lee (Ms. Paulson), Ron Livingston (Oliver Sullivan), E. Roger Mitchell (White House Spokesman), Paul Ryden (TV News Anchor), David Maldonado (Soccer Coach (as Dave Maldonado)), Chloë Grace Moretz (Cassie Sullivan), Tony Revolori (Dumbo), Maggie Siff (Lisa Sullivan), Matthew Zuk (Wounded Man with Crucifix), Bailey Anne Borders (Julia (as Bailey Borders)), Nick Robinson (Ben Parish / Zombie), Gabriela Lopez (Lizbeth), Parker Wierling (Jeremy), Zackary Arthur (Sam Sullivan), Madison Staines (Teary School Kid)
Megtekintések:
4,334 (2,618)
Leírás:
Sötétség. Rombolás. Járvány. Invázió. És ez csak a kezdet. Eddig négy hullámot kellett kibírniuk a Föld lakóinak. Az idegenek nem kérdeznek, nem magyaráznak. Megfosztják az emberiséget az energiájuktól, a földdel teszik egyenlővé a városaikat, betegségeket küldenek rájuk, és támadásba lendülnek. De a legrosszabb még hátravan. Az érkezők emberi alakot tudnak felvenni. Így már a legyőzöttek közötti bizalomnak is vége, senki nem tudhatja, hogy embertársa nem az ellenség ügynöke-e. Egy kamaszlány azonban nem törődik azzal, hogy semmi esélye. Amikor elrabolják az öccsét, a nyomába ered, és makacs elszántsága minden támadót meglep. Reménytelen, őrült harca során egy srác az egyetlen segítsége. Csak az nem biztos, hogy ember-e egyáltalán...

Elérhető megtekintő linkek: 36

Hozzászólások

2019-11-09 10:46:16 - Gabcsi110 3 Kedves @danihoranszky!
Köszönjük szépen, hogy a nem induló linkeket megjelölted hibásnak, ezzel is segítve munkánkat.
Most már tudjuk orvosolni☺

2019-11-09 06:35:31 - danihoranszky 3 nagyon szuper 8-bol kettő szaggat a többi meg el se indul! Grat! Így tovább! másfél órás film 3.5 óra Nagy taps!