Pokolba a szerelemmel

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Down with Love
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2003
Játékidő:
101 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Catcher Block:
Barbara Novak:
Peter MacMannus:
Vikki Hiller:
Gwendolyn:
E.G.:
Sally:
Gladys:
Receptionist:
Yvette:
TV Emcee:
Maurice:
Theodore Banner:
Rendező:
J.B.:
Szereplők:
Ewan McGregor (Catcher Block), Renée Zellweger (Barbara Novak), David Hyde Pierce (Peter MacMannus), Sarah Paulson (Vikki Hiller), Jeri Ryan (Gwendolyn), John Aylward (E.G.), Rachel Dratch (Gladys), Michael Ensign (J.R.), Melissa George (Elkie), Ivana Milicevic (Yvette), Warren Munson (C.B.), Timothy Omundson (R.J.), Jack Plotnick (Maurice), Tony Randall (Theodore Banner), Matt Ross (J.B.)
Megtekintések:
570 (314)
Leírás:
Barbara Novak (Renée Zellweger) fiatal írónőként érkezik New Yorkba új könyvével, melynek Pokolba a szerelemmel a címe. Művével nyíltan tagadja a szerelmet, de feltétlen igent mond a karrierre és a szexre. A forradalmi nézeteket hangoztató kötet hamar a bestseller-listák élére repül, szerzője pedig magára vonja egy veszélyes ellenfél figyelmét. Az elsőkönyves írónőre felfigyel New York legnagyobb nőcsábászának tartott Cather Block (Ewan McGregor), aki ráadásul jó tollú sztárújságíró is. Mi sem természetesebb, hogy Block a regényt, illetve az írónő ellene irányuló személyes megjegyzéseit sértésnek veszi, ezért leleplező cikk írásába kezd. Célja nem egyszerűen Barbara elcsábítása, hanem hogy bebizonyítsa: még a feminista mozgalmak példaképe is képes a szerelemre.

Elérhető megtekintő linkek: 36

Hozzászólások

2019-02-09 21:07:20 - Katina Renée Zellwegert még sosem láttam ilyen vacak filmben. Remélem többször nem is fogom. Ez [email protected] volt.