Gyilkos mulatság

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Murder Party
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
79 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Macon:
Christopher S. Hawley:
Cicero:
Lover Not Fighter:
Rendező:
Zycho:
Lexi:
Painted Lady #1:
Photo Assistant:
Subway Rapper:
Party Doorman:
Ticketed Lady:
Ticketed Little Lady:
Sir Lancelot:
Hellhammer:
Alexander:
Szereplők:
Macon Blair (Macon), Chris Sharp (Christopher S. Hawley), Paul Goldblatt (Paul), Bill Tangradi (Zycho), Stacy Rock (Lexi), Skei Saulnier (Sky), William Lacey (Bill), Beryl Guceri (Photo Assistant), Damon Lindsay (Subway Rapper), Michael Clomegah (Party Doorman), Kate Porterfield (Ticketed Lady), Tess Porterfield Lovell (Ticketed Little Lady), Puff Snooty (Sir Lancelot), Sampson Saulnier (Hellhammer), Sandy Barnett (Alexander)
Megtekintések:
613 (291)
Leírás:
Christopher méltó módon készül Halloween dermesztő éjszakájára: épp hazafelé tart a videokölcsönzőből a hóna alatt egy köteg horrorfilmmel, amikor meghívást kap egy "gyilkos mulatságra". Gondol egy nagyot, és videózás helyett a helyszníül megjelölt külvárosi raktárépület felé veszi az irányt, ahol megrázó meglepetés éri. A rendezvény házigazdája 300 000 dollár célprémiumot tűzött ki annak a szerencsésnek az öt versenyző közül, aki a kedves "vendéget", vagyis magát Christophert, a legművészibb módon tudja meggyilkolni. Amikor a rendezvény szervezője is megjelenik a helyszínen, az események még lidércesebb fordulatot vesznek...

Elérhető megtekintő linkek: 18

Hozzászólások

2022-09-18 09:07:28 - MitichMemoryStranger 1 Az eletben egyszer tortenik meg olyan, hogy az ember gondolkozik "Mi a legszornyubb dolog?" es vegul azt hogy "Na csinaljuk meg!"
De maskepp hogyan is szulessen ihlet az irok fejebe ha nem egy reszben mar ismert tortenetbol. Sok ver fog fojni. Vegulis ez egy muveszi film.