Gyilkos mulatság

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Murder Party
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
79 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Macon Blair (Macon), Chris Sharp (Christopher S. Hawley), Beau Sia (Cicero), David Zellerford (Lover Not Fighter), Paul Goldblatt (Paul), Bill Tangradi (Zycho), Stacy Rock (Lexi), Skei Saulnier (Sky), Malin Bergman (Painted Lady #1), William Lacey (Bill), Beryl Guceri (Photo Assistant), Damon Lindsay (Subway Rapper), Michael Clomegah (Party Doorman), Kate Porterfield (Ticketed Lady), Tess Porterfield Lovell (Ticketed Little Lady), Puff Snooty (Sir Lancelot), Sampson Saulnier (Hellhammer), Sandy Barnett (Alexander)
Megtekintések:
792
Leírás:
Christopher méltó módon készül Halloween dermesztő éjszakájára: épp hazafelé tart a videokölcsönzőből a hóna alatt egy köteg horrorfilmmel, amikor meghívást kap egy "gyilkos mulatságra". Gondol egy nagyot, és videózás helyett a helyszníül megjelölt külvárosi raktárépület felé veszi az irányt, ahol megrázó meglepetés éri. A rendezvény házigazdája 300 000 dollár célprémiumot tűzött ki annak a szerencsésnek az öt versenyző közül, aki a kedves "vendéget", vagyis magát Christophert, a legművészibb módon tudja meggyilkolni. Amikor a rendezvény szervezője is megjelenik a helyszínen, az események még lidércesebb fordulatot vesznek...

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Murder.Party.2007.DVDRip.x265.HUN-LION 812.25 MB 2022-11-11
15:44:25
Elérhető megtekintő linkek: 12

Hozzászólások

2022-09-18 09:07:28 - MitichMemoryStranger 1 Az eletben egyszer tortenik meg olyan, hogy az ember gondolkozik "Mi a legszornyubb dolog?" es vegul azt hogy "Na csinaljuk meg!"
De maskepp hogyan is szulessen ihlet az irok fejebe ha nem egy reszben mar ismert tortenetbol. Sok ver fog fojni. Vegulis ez egy muveszi film.