Harry Potter és a titkok kamrája

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2002
Játékidő:
161 perc
imdb_icon értékelés:
7.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Richard Harris (Albus Dumbledore), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Veronica Clifford (Mrs Mason), Tom Felton (Draco Malfoy), Richard Griffiths (Uncle Vernon), Rupert Grint (Ron Weasley), Toby Jones (Dobby), Harry Melling (Dudley Dursley), Jim Norton (Mr Mason), Daniel Radcliffe (Harry Potter), Chris Rankin (Percy Weasley), Fiona Shaw (Aunt Petunia), Julie Walters (Mrs. Weasley), Emma Watson (Hermione Granger), Mark Williams (Mr. Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley)
Megtekintések:
9,184
Leírás:
Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába, így a repülő autóval indulnak útnak, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről. Harry csakhamar megint az érdeklődés középpontjában találja magát, ugyanis az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart. Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új, és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 29

Hozzászólások

2022-01-30 19:03:52 - ricsicsi 1 1 Köszönjük a feltöltést!A közepe kicsit unalmasabb volt, mint az első rész, de a végkifejlet miatt összességében jól sikerült ez a rész.