Képtelen képrablás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Two If by Sea
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1996
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Rendező:
Szereplők:
Sandra Bullock (Roz), Yaphet Kotto (FBI Agent O'Malley), Denis Leary (Francis 'Frank' O'Brien), Jonathan Tucker (Todd), Michael Badalucco (Quinn), Lenny Clarke (Kelly), Shaun Clarke (Sweeney), Stephen Dillane (Evan Marsh), Jonny Fido (FBI Agent Burke), Richard Fitzpatrick (FBI Chief), John Friesen (Sheriff Herbert Horn), Don Gavin (Sully), Jane Moffat (Marcy Kellerher), Markus Parilo (FBI Agent Peters), Wayne Robson (Beano Callahan), Sean Runnette (Marty), Mike Starr (Fitzie), Ian White (James 'Jim' Kellerher)
Megtekintések:
383
Leírás:
Frank O'Brian azt a feladatot kapja kissé buggyant rokonától, hogy egy értékes képet raboljon el, és adja át jövendőbeli tulajdonosának. Frank karakán barátnője, Roz megelégeli addigi életmódjukat, és megesketi a férfit, hogy ez az utolsó ilyen kalandjuk, szakítaniuk kell ezzel az életfelfogással. Amíg arra várnak, hogy megjelenjen a titokzatos műpártoló, beköltöznek egy lakatlan tengerparti házba. Közben ketten is keresik őket: egyrészt sarkukban az FBI, ők egy korábban már halottnak hitt hírhedt képtolvaj kilétét szeretnék felderíteni, de üldözi őket Frank unokatestvére, a megbízó is, mert ő meg arra jött rá, hogy az ügylet tárgyát képező kép sokkal értékesebb, mint azt valaha is álmodta. Frank és Roz mindezek ellenére megpróbálja kellemesen eltölteni az időt, ebben a számukra furcsa közegben, a felső tízezer tagjai között.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Keptelen.keprablas.1996.WEBRIP.x264.HUN-nubira 1,013.79 MB 2018-01-05
09:45:11
Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások

2023-02-26 17:22:38 - GaborGabor Aranyos film érdemes végignézni, amit én nem tettem meg, a közepe tájékán én offoltam. Valahogy nem kötött le mégsem. :)