Veszett a világ

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Wild at Heart
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1990
Játékidő:
125 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Nicolas Cage (Sailor), Sherilyn Fenn (Girl in Accident), Willem Dafoe (Bobby Peru), Laura Dern (Lula), Crispin Glover (Dell), Isabella Rossellini (Perdita), Harry Dean Stanton (Johnnie Farragut), Diane Ladd (Marietta Fortune), J.E. Freeman (Santos), Freddie Jones (George Kovich), Marvin Kaplan (Uncle Pooch), David Patrick Kelly (Dropshadow), Calvin Lockhart (Reggie), John Lurie (Sparky), Jack Nance (00 Spool), William Morgan Sheppard (Mr. Reindeer), Pruitt Taylor Vince (Buddy), Grace Zabriskie (Juana)
Megtekintések:
766
Leírás:
Sailor Ripley éppen a börtönből szabadult. Találkozik szerelmével, Luluval és közösen megszöknek a lány vallási fanatikus anyja, Marietta, elől, aki ellenzi a kapcsolatukat. A fiatalok elindulnak New Orleans felé. Nem is sejtik, hogy a nyomukban van az anya által felbérelt magándetektív, Farragut, akinek feladata, hogy keresztezze a terveiket. Marietta azonban biztosra akar menni, ezért egy kegyetlen kábítószer-kereskedőt is utánuk küld ugyanezzel a megbízatással. Sailor és Lulu egyre furcsább emberekkel találkozik az útjuk során...

Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2022-09-25 10:56:22 - Toto37 Nagy kedvenc!

2019-02-11 22:55:09 - Katina 1 Olvastam a könyvet, nem jött be. Nem értem, miért lett akkora siker. De biztos jó. Csak nem nekem. A filmről ugyanez a véleményem.