Percy Jackson: Szörnyek tengere

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Percy Jackson: Sea of Monsters
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Stanley Tucci (Mr. D), Mary Birdsong (Gray Sister #1), Nathan Fillion (Hermes), Anthony Head (Chiron), Logan Lerman (Percy Jackson), Missi Pyle (Gray Sister #3), Douglas Smith (Tyson), Brandon T. Jackson (Grover), Alexandra Daddario (Annabeth), Yvette Nicole Brown (Gray Sister #2), Connor Dunn (Tereus), Leven Rambin (Clarisse), Jake Abel (Luke), Bjorn Yearwood (Young Grover), Katelyn Mager (Young Thalia), Alisha Newton (Young Annabeth), Paloma Kwiatkowski (Thalia), Samuel Braun (Young Luke)
Megtekintések:
4,112
Leírás:
Az istenek köztünk járnak - és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot. Isteni lények és barátai társaságában ezúttal Hermész lázadó fia után nyomoz, aki a bűverejű Aranygyapjút akarja felhasználni az Olümposz leigázásához. A nyomok New Yorkba, majd onnan a tengerre vezetnek. Vad kalandok, csodák és izgalmak várnak a társaságra. Sosem tudják, mikor számíthatnak isteni beavatkozásra, és mikor kell a saját erejükben bízniuk. De egy biztos: a humorukat még a legváratlanabb helyzetben sem veszítik el.

Elérhető megtekintő linkek: 28

Hozzászólások

2021-06-06 18:54:55 - ricsicsi 2 Köszönjük a feltöltést!Sokkal jobb volt, mint az első rész szerintem Mozgalmasabb, lendületesebb, izgalmasabb, látványosabb

2020-11-29 12:39:00 - lionmen Köszi.