Végjáték

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Ender's Game
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
114 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Colonel Graff:
Mazer Rackham:
Rendező:
Theresa Wiggin:
Major Gwen Anderson:
John Wiggin:
Valentine Wiggin:
Peter Wiggin:
Fly Molo:
Sergeant Dap:
Bonzo Madrid:
Bernard:
Ender Wiggin:
Petra Arkanian:
Dink Meeker:
Slattery (Leopard Army):
Alai:
Szereplők:
Harrison Ford (Colonel Graff), Ben Kingsley (Mazer Rackham), Viola Davis (Major Gwen Anderson), Abigail Breslin (Valentine Wiggin), Jimmy 'Jax' Pinchak (Peter Wiggin (as Jimmy Jax Pinchak)), Jimmy 'Jax' Pinchak (Peter Wiggin), Nonso Anozie (Sergeant Dap), Aramis Knight (Bean), Moises Arias (Bonzo Madrid), Conor Carroll (Bernard), Asa Butterfield (Ender Wiggin), Hailee Steinfeld (Petra Arkanian), Khylin Rhambo (Dink Meeker), Cameron Gaskins (Slattery (Leopard Army)), Suraj Partha (Alai (as Suraj Parthasarathy)), Suraj Partha (Alai), Caleb J. Thaggard (Stilson (as Caleb Thaggard)), Caleb J. Thaggard (Stilson)
Megtekintések:
3,219 (1,756)
Leírás:
A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj és nem kisebb a szándékuk, minthogy elpusztítsák az egész emberiséget. 70 évvel a kíméletlen háború után az emberek talán megtalálták szabadulásuk kulcsát Ender Wiggin (Asa Butterfield) személyében. A csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik, ahol hozzá hasonló tehetséges fiatalokból álló katonai csapatot képeznek ki. A vezetőség terve, hogy a szüleiktől, testvéreiktől elszakított gyerekekből egy olyan sereget formáljanak, akiket az idegenek elleni végső támadás során bevethetnek.Endert addig manipulálják, míg kegyetlen gyilkossá nem válik. Egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz. De a remény még nem veszett ki belőle: saját eszközeivel akarja megmentheti családját és a Föld lakóit a félelmetes idegen fajjal szemben. De vajon ez elég lesz a végső összecsapásra?

Elérhető megtekintő linkek: 41

Hozzászólások

2022-04-01 13:24:38 - FarkasAndi08 Szuper film! Köszönöm a feltöltést. Könyvben is olvastam. Fantasztikusak a színészek, hihetetlenül jól sikerült megformálni a szereplőket.

2020-11-14 12:05:58 - LucaLove 1 Könyvben sokkal jobb volt.