A beavatott-sorozat: A lázadó

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Insurgent
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
119 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Natalie:
Jeanine:
Andrew:
Rendező:
Johanna:
Amity Divergent Husband:
Amity Server:
Peter:
Christina:
Eric:
Four:
Amity Divergent Woman:
Amity Teacher:
Caleb:
Connor:
Odessa:
Szereplők:
Kate Winslet (Jeanine), Tony Goldwyn (Andrew), Mekhi Phifer (Max), Octavia Spencer (Johanna), Shailene Woodley (Tris), Justice Leak (Amity Divergent Husband), Charlie Bodin (Amity Server), Miles Teller (Peter), Ben Lloyd-Hughes (Will), Zoë Kravitz (Christina), Jai Courtney (Eric), Theo James (Four), Cynthia Barrett (Amity Divergent Woman), Lyndsi LaRose (Amity Teacher), Ansel Elgort (Caleb)
Megtekintések:
3,058 (1,421)
Leírás:
A beavatott-sorozat: A lázadó emeli a tétet: Tris (Woodley) szövetségeseket és válaszokat keres a futurisztikus Chicago romjai között. Négyessel (James) együtt menekülniük kell a műveltek csoportjának hataloméhes vezetője, Jeanine (Winslet) elől. Az idővel versenyt futva Trisnek rá kell jönnie, hogy családja milyen titok miatt áldozta fel életét és miért próbálja meg a műveltek vezére megállítani őket mindenáron. Múltbeli választásai kísértik, de megtenne mindent azért, hogy megvédje szeretteit. Trisnek Négyessel az oldalán lehetetlen feladatok sorával kell szembeszállnia, hogy feltárja a múlt igazságát.

Elérhető megtekintő linkek: 55

Hozzászólások

2018-02-12 00:55:55 - vektor78 1 A film hasonló kategória mint az útvesztő,és el is lehet benne veszni itt ott,de nincs olyan mint az éhezők viadala.Azért nézhető 10/6.2