Halálos iramban - Tokiói hajsza

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
104 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Lynda Boyd (Ms. Boswell), Lucas Black (Sean Boswell), Zachery Ty Bryan (Clay), Vincent Laresca (Case Worker), Shad Moss (Twinkie), Trula M. Marcus (American Math Teacher), Amber Stevens West (Cheerleader), Nikki Griffin (Cindy (Clay's Girlfriend)), Joey Crumpton (Police Officer), Daniel Booko (Clay's Buddy), Trey Sanford (Auto Shop Bully), Brandon Brendel (Clay's Buddy), David V. Thomas (Clay's Buddy), Ashika Gogna (Cheerleader), Christian Salazar (Chubby Hispanic Kid), Damien Marzette (High School Security Guard), Danny Ray McDonald II (Auto Shop Bully), Kevin Caira (Auto Shop Bully)
Megtekintések:
3,751
Leírás:
Sean Boswell igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt. Az idegen országban aztán még inkább kívülállónak érzi magát a szokatlan szokások és ismeretlen törvények között. Nem kell azonban sok idő, hogy ismét akcióba lendüljön, amikor egy másik amerikai srác, Twinkie bevezeti őt a tiltott driftversenyek világába. Az eddigi, szimpla gyorsulási versenyeket felváltja a gumicsikorgatós, kisodródós műfaj, melyben a gyorsítás és a csúszás kényes egyensúlyát kell tökélyre fejleszteni a hajmeresztő hajtűkanyarokban és szerpentineken. Első versenyén Sean véletlenül a drift királyt hívja ki, aki összeköttetésben áll a japán maffiával, a Jakuzával. A vereségnek magas ára van: Sean kénytelen lesz a bűnszövetkezetnek dolgozni

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 27

Hozzászólások

2022-03-01 17:01:22 - hardy2esfel pidzse>>>>Nagy THX

2021-06-08 14:20:23 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Nézhető ez a rész is szerintem. Ez rá a legjobb szó talán.SPOILER!!!Kár, hogy Vin Diesel csak nagyon picit szerepel benne.