The Expendables - A feláldozhatók 3.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Expendables 3
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
126 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Antonio Banderas (Galgo), Harrison Ford (Drummer), Mel Gibson (Stonebanks), Dolph Lundgren (Gunner), Arnold Schwarzenegger (Trench), Sylvester Stallone (Barney Ross), Wesley Snipes (Doc), Robert Davi (Goran Vata), Kelsey Grammer (Bonaparte), Jet Li (Yin Yang), Jason Statham (Lee Christmas), Terry Crews (Caesar), Randy Couture (Toll Road), Glen Powell (Thorn), Kellan Lutz (Smilee), Ronda Rousey (Luna), Victor Ortiz (Mars), Ivan Kostadinov (Krug)
Megtekintések:
3,206 (1,733)
Leírás:
A Feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel nézzenek szembe. Barney, a profi főnök már megszámlálhatatlan bevetést vezetett, rengeteg szövetségest szerzett, és ellenségei számát is szépen gyarapította. Ám akivel most kell megbirkóznia a veterán zsoldosnak, arra ő sem számított. Váratlanul felbukkan Barney egykori társa, Conrad Stonebanks (Gibson) akivel annak idején együtt alapították meg a verhetetlen Feláldozhatók csapatát. A tömeggyilkossá vált egykori csapattag, a könyörtelen fegyverkereskedő egyszer már megmenekült Barney karmai közül, és most bosszúra éhes: végleg le akar számolni egykori bandájával, célja, hogy kiiktassa a Feláldozhatókat. Ám Barneynak is megvan a maga terve. Fiatal zsoldosokkal frissíti a csapatot, akik gyorsaságukkal, technikai tudásukkal felrázzák a berozsdásodott gépezetet. És megkezdődik az eddigi legszemélyesebb Expendables hadjárat.

Elérhető megtekintő linkek: 34

Hozzászólások

2020-08-18 23:04:44 - Gabcsi110 1 Kedves @Zozi76!
Nem szórakozunk!
A "Megjelölés hibásnak" virtuális gombbal tudod jelezni a munkánkat segítő észrevételed a problémás linkekkel kapcsolatban.
Köszönjük szépen!

2020-08-18 22:27:09 - Zozi76 Most szórakoztok? gounlimited.to

2019-12-24 21:06:34 - monici98 2 Ennyi jó arc egy filmben,mintha valami összejövetel lenne. Köszönöm a feltöltést!