Dragon Ball Movie 1 - Shen Long legendája

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Dragon Ball: Shenron no Densetsu
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1986
Játékidő:
50 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Tôru Furuya (Yamucha), Daisuke Gôri (Umigame), Masato Hirano (Murabito), Mami Koyama (Pasuta), Kôhei Miyauchi (Kame Sen'nin), Michitaka Kobayashi (Untenshu), Masako Nozawa (Son Gokû), Masaharu Satô (Murabito), Reiko Suzuki (Panji no haha), Tomiko Suzuki (Panji), Kazumi Tanaka (Murabito), Ryôichi Tanaka (Untenshu), Naoki Tatsuta (Ûron), Kôji Totani (Heishi), Hiromi Tsuru (Buruma), Kenji Utsumi (Shenlong), Naoko Watanabe (Pûaru), Shôzô Îzuka (Panji no chichi)
Megtekintések:
611
Leírás:
Ez a movie egy alternatíva a sorozathoz képest, mert az eleje a sorozat 10-15 részének felel meg, de utána már teljesen más a történet, ami ugyanúgy a kristálygömbök keresése. Csakhogy itt Bulmáék is keresik és egy bizonyos királyság is, mert az uralkodójuk egy elhízott ember. Az éhségét nem tudja csillapítani, mert megátkozták, és ezért szeretné minden áron megszerezni a kristálygömböket. Ennek a királynak a faluja az, amely szenved a zsarnoksága miatt, miközben ő a földjeiket túrja fel a rubintok után. A falu egyik tagja, egy kislány elmegy segítséget kérni Zseniális Teknőshöz, és az útja közben találkozik Gokuékkal. Közben a király emberei meg a nyomukban vannak és a kristálygömbökért folyik a harc. Majd mikor odaérnek Zseniális Teknőshöz, akkor megállapítja, hogy Goku nagyon erős, és hogy inkább őt kéne megkérni, hogy védje és hogy mentse meg a faluját a zsarnok királytól, és itt kezdődik a történet..

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
HD/ENG
green mark Dragon Ball Movie 1 - A Vérrubintok átka 720p 1.47 GB 2021-01-19
15:55:05
subtitle
HD/ENG
green mark Dragon.Ball.-.Movie.1.-.Curse.Of.The.Blood.Rubies.1986.1440x1080p.BluRay.x264.Jap.Hunsub-SDR 1.18 GB 2024-03-15
17:07:43
Elérhető megtekintő linkek: 1

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.