Sírba viszel

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Roseanna's Grave
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1997
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jean Reno (Marcello), Mercedes Ruehl (Roseanna), Lidia Biondi (Signora Aprea), Roberto Della Casa (Rossi), Giuseppe Cederna (Father Bramilla), Luigi Diberti (Capestro), Daniele Ferretti (Nunzio), Mark Frankel (Antonio), Romano Ghini (Umberto), Lucia Guzzardi (Gianna), Jorge Krimer (Salvatore), Anna Mazzotti (Claudia), Paul Muller (Pavone), Giovanni Pallavicino (Enzo), Trevor Peacock (Iaccoponi), George Rossi (Sgt. Baggio), Renato Scarpa (Doctor), Polly Walker (Cecilia)
Megtekintések:
814
Leírás:
A halálosan beteg Roseanna utolsó kívánsága, hogy férje a falucska temetőjében helyeztesse örök nyugalomra. Oda, ahová a kislányukat temették. Csakhogy a kicsiny temető csaknem teljesen megtelt. Három sírhely van még "szabadon", de több a várományos. Marcello, a férj mindent megtesz, hogy életben tartsa őket. Vért ad, lebeszéli a potenciális öngyilkosokat, kéretlen közlekedési rendőrként irányítja a forgalmat, nehogy halálos baleset történjék. Amikor a probléma rendeződni látszik, idős gengszter érkezik a faluba, hogy visszakövetelje a húsz évvel ezelőtt kölcsönadott pénzét.

Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2020-08-18 11:29:04 - dinaodi Nem csalódtam a francia filmekben és Jean Reno elbűvölően könnyed, emberközeli, mosolygós, sziporkázó játékában.Ajánlom mindenkinek, aki egy kis laza kikapcsolódásra vágyik.Jól szórakoztam.Köszi.Nálam ez 10/10